ja też w sobotę na Przemyśl jadę: )
Do zobaczenia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja też w sobotę na Przemyśl jadę: )
jak u Ciebie przygotowania do testu?Do zobaczenia
jak u Ciebie przygotowania do testu?
ja podobnie, jesteś z Przemyśla?coś tam sobie czytam o Unii czy Polace i ustawę o KAS studiuję. A Ty jak tam?
ja podobnie, jesteś z Przemyśla?
ja jadę z Rzeszowatak a Ty?
Konkurencja jest i są chętniJak mogą przyjmować wszystkich, co przechodzą etapy, skoro dzisiaj jasno powiedzieli, że na 1 miejsce przechodzi 5 osób z najlepszą ilością punktów, także można mieć minimalne 24, a i tak nie przejść dalej. Kolejna kwestia jest taka, że to jest jednak tylko 30 wakatów, a liczba chętnych jest ogromna :/
To jest nic bo jestem 1 w kolejce i minimalnie zabrakło mi pkt, aby się zakwalifikować :/... Szczerze nie mam pojęcia ile miałem pkt, poszedłem na nabór z marszu i mi to wystarczyło bez jakiś tam przygotowań.. Tylko wyłącznie do sprawnosciowych troche się przyłożyłem, żeby mieć te max pktOjjj, nie zazdroszczę, z testu wiedzy ile punktów miałeś jeśli można wiedzieć? Przede mną i moim naborem jeszcze długa droga, teraz oczekiwanie na to czy jest dalszy etap, czy rekrutacja zakończona
Jeszcze jest szansa, w Bydgoszczy.Ajjj, a czy jest możliwość, że jeszcze wskoczysz? Gdzie się rekrutujesz w ogóle ?
A powiedzieli już ile macie zarabiać? To powinna być pierwsza informacja a jest odwrotnie, wielu sie rozczarowuje.Jeszcze jest szansa, w Bydgoszczy.
Ja też byłem taki głupi że tu przyszedłem więc się nie dziwię. Każdy musi się przekonać na własnej skórze co to za bagno.Podziwiam Was młodzi Koledzy. Naprawdę, jesteśice albo fascynatami, albo desperatami. Ja osobiście odliczam, jak żołnierz w wojsku. czas do M-ki