bolo1999
Dobrze znany użytkownik
A gdzie marszobieg 50 plus już nie ma?
Powyżej jest dla kandydatów
Dla funków jest to w poście 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A gdzie marszobieg 50 plus już nie ma?
Wystarczy od lekarza pierwszego kontaktu i niech Ci nie wciska kitu, że trzeba od medycyny pracy czy od sportowej... Od pierwszego kontaktu gdzie jesteś zapisany idziesz prosisz o zaswiadczenie i tyle jeśli robią problem że nie mają takich uprawnień to lepiej poszukaj innej przychodni gdzie ci wystawia taki dokumentCzy na test sprawności fizycznej może być zgoda dowolnego lekarza czy jakiegoś np. Sportowego?
TakU mnie napisal cos takiego " brak przeciwwskazań zdrowotnych do przystapienia do testów sprawnościowych kandydata do służby celno - skarbowej" to chyba powinno wystarczyć?
masakra !!! znajomość wyszukiwania przepisów powala, jak u aplikantów po maturze !!!A gdzie marszobieg 50 plus już nie ma?
Mam pytanie, a mianowicie uzyskałem już wynik za test wiedzy w moim województwie, mam 29 pktów, natomiast minimum było 28, czy taka liczba punktów będzie dla mnie dużą przeszkodą do końcowego efektu jakim jest przystąpienie do służby w SCS? W policji mała liczba punktów za test wiedzy od razu dyskwalifikuje(w województwie podkarpackim). Dzięki za odpowiedź!
Witaj również zdaję test w przyszłym tygodniu i zależy mi bardzo na dobrym przygotowaniu, ale oprócz aktu prawnego KAS nie mam pojęcia czego mogę się spodziewać i z czego najlepiej się przygotować.Hej, może pamiętasz jakieś pytania? Test woedzy i mnie czeka Najbardziej ciekawią mnie te z zagadnień ogólnych, bieżących.
Jak zdawałam jakieś 5lat temu to było pytanie o napęd na 4 koła