bolo1999
Dobrze znany użytkownik
A gdzie marszobieg 50 plus już nie ma?
Powyżej jest dla kandydatów
Dla funków jest to w poście 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A gdzie marszobieg 50 plus już nie ma?
Wystarczy od lekarza pierwszego kontaktuCzy na test sprawności fizycznej może być zgoda dowolnego lekarza czy jakiegoś np. Sportowego?
TakU mnie napisal cos takiego " brak przeciwwskazań zdrowotnych do przystapienia do testów sprawnościowych kandydata do służby celno - skarbowej" to chyba powinno wystarczyć?
masakra !!! znajomość wyszukiwania przepisów powala, jak u aplikantów po maturze !!!A gdzie marszobieg 50 plus już nie ma?
Mam pytanie, a mianowicie uzyskałem już wynik za test wiedzy w moim województwie, mam 29 pktów, natomiast minimum było 28, czy taka liczba punktów będzie dla mnie dużą przeszkodą do końcowego efektu jakim jest przystąpienie do służby w SCS? W policji mała liczba punktów za test wiedzy od razu dyskwalifikuje(w województwie podkarpackim). Dzięki za odpowiedź!
Witaj również zdaję test w przyszłym tygodniu i zależy mi bardzo na dobrym przygotowaniu, ale oprócz aktu prawnego KAS nie mam pojęcia czego mogę się spodziewać i z czego najlepiej się przygotować.Hej, może pamiętasz jakieś pytania? Test woedzy i mnie czekaNajbardziej ciekawią mnie te z zagadnień ogólnych, bieżących.
Jak zdawałam jakieś 5lat temu to było pytanie o napęd na 4 koła![]()