Sabina0808
Użytkownik
- Punkty reakcji
- 7
GartulacjeMam wynik kolejny etap za tydzień
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GartulacjeMam wynik kolejny etap za tydzień
No właśnie nic nie ma temat sprawnosciowki noi właśnie zastanawiam się czy już powoli sobie nie załatwiać zaswiadczeniaCzy ktoś kto brał udział w obu kwalifikacjach z października i listopada po otrzymaniu wiadomości o pozytywnym wyniku testu psychologicznego dostał informacje kiedy będzie miał wf z listopadowego naboru. Pytam bo mam test psychologiczny do przodu ale nadal żadnej informacji na temat testu sprawnosci fizycznej z naboru listopadowego.
Czy dużo zdalo tego nie wiem ale skoro rozłożyli na dwa dni test to pewnie tak. Ale bardziej martwi mnie braki informacji o testach z wfNo właśnie nic nie ma temat sprawnosciowki noi właśnie zastanawiam się czy już powoli sobie nie załatwiać zaswiadczenia
A tak na marginesie to chyba dużo osób zdało psychologa
Szukałam trochę na ten temat ale nic takiego nie ma nie wiem właśnie jak to będzie jak na rozmowie zapytają o to...Cześć wszystkim, mam pytanie czy dokładnie orientujecie się jakie są zadania na stanowisku w Mobilnym Referacie Realizacji? Jak wygląda dzień pracy funkcjonariusza w mrr-ze? Tyczy się to naboru październikowego.
Dzięki, pozdrawiam.
Hej no właśnie nie ma żadnej info może po prostu nam przepisza tak jak psychologaCzy do kogoś biorącego udział w naborze z X i XI odezwała się IAS w sprawie egzaminu z WF
O który egz. sprawnościowy pytasz? Styczniowy czy jakiś inny?Cześć jak Wam poszedł test sprawnościowy ?
Wu-ef był zdaje się w połowie stycznia, a psycholog 6 lutego, jakoś tak.Nabór pazdziernikowy: ile czekaliscie na psychologa po tsf?