Piterkeane
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 1
Hej, mógłbyś napisać jak wyglądał ten test kompetencji , czas, co tam było jeśli pamiętasz, pozdrawiam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej, mógłbyś napisać jak wyglądał ten test kompetencji , czas, co tam było jeśli pamiętasz, pozdrawiam
Ale przecież ten test jest od tamtego roku to jaka on ms historie w scs???42 pytania 40 minut. Sami mówili że w historii SCS się nie zdążyło żeby ktoś tego nie zdał
Ale nie wiadomo ile jest osób więc może n8e być aż tak źle...Może i tak, rozmowy kwalifikacyjne będą pogromem i przesiewem ludzi
Dzięki wielkieKompetencyjny to jakieś sytuacje opisane i 3 warianty twojego zachowania w tej sytuacji. Wybierasz najlepsze i najgorsze wyjście.
Np. Współpracownik nie wyrabia się z robotą, nie ogarnia i zawalacie terminy.
A. Prosisz szefa o zmianę współpracownika
B. Bierzesz na siebie jego obowiązki żeby zdążyć przed terminem.
C. Prosisz szefa o przesunięcie terminu.
Wybierasz najlepsze i najgorsze zachowanie.
42 pytania 42 minuty.
Jak zaznaczyła tutaj?Kompetencyjny to jakieś sytuacje opisane i 3 warianty twojego zachowania w tej sytuacji. Wybierasz najlepsze i najgorsze wyjście.
Np. Współpracownik nie wyrabia się z robotą, nie ogarnia i zawalacie terminy.
A. Prosisz szefa o zmianę współpracownika
B. Bierzesz na siebie jego obowiązki żeby zdążyć przed terminem.
C. Prosisz szefa o przesunięcie terminu.
Wybierasz najlepsze i najgorsze zachowanie.
42 pytania 42 minuty.
To tak przykładowo. Tylko do zobrazowania pytań, nie jest dokładnie tak jak tam było.I
Jak zaznaczyła tutaj?
U nas do testu podeszło dokładnie 51 osób. 64 były zakwalifikowane.Na komp było nas 64 osoby
Zmianę współpracownika jako najgorsza A najlepszej nie pamiętamJa wiem ale miałam podobne pytanie i dlatego zapytałam... chce zobaczyć czy tak samo mamy
Ale skąd wiecie ile osób przeszło ja np mogę tylko gdybac ile nas zostało?U nas do testu podeszło dokładnie 51 osób. 64 były zakwalifikowane.
Po rozmowie zostało 47 o tyle skierowań na badania wydali.
Dobrze żyjemy z kadrami.Ale skąd wiecie ile osób przeszło ja np mogę tylko gdybac ile nas zostało?
Ale z tego co tu piszesz to co 13 osób odpadło?U nas do testu podeszło dokładnie 51 osób. 64 były zakwalifikowane.
Po rozmowie zostało 47 o tyle skierowań na badania wydali.