Ok tydzieńIle trzeba po psychologu czekać na badanie u psychiatry?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ok tydzieńIle trzeba po psychologu czekać na badanie u psychiatry?
Czekamy na telefon i wtedy dowiemy się kiedy mamy stawić się po skierowanie do lekarza medycyny pracy i na zdjęcie wymiarów do munduru.nabor listopad 2019
Czy ktoś ma jakieś informacje co dalej (po komisji lekarskiej ,list z komisji dostarczony) może do kogoś dzwonili?
Tak. Z banku, kiedy wpłata raty. Pozdrawiam niecierpliwychDo kogoś w ogóle dzwonili?
Z tego co wiem..od początku miesiąca odbywają się testy psychologiczne. Jest sporo chętnych wiec jeszcze trochę potrwają.Mam pytanie drodzy koledzy i koleżanki.
Czy ktoś kto odpadł na rozmowie a składał papiery na nabor z 31. 07.2020 dostal jakąś informację wogole? Bo zero informacji. Podobno test wiedzy i sprawnosciowka odwolane i zaczynaja od testy psychologicznego.
Czy ktoś już zaczął? Jest po medycynie pracy itp? Ciekawe kiedy się dowiemy gdzie zostajemy przydzieleni?Mam taka sama sytuacje....
Narazie chyba tylko dzwonią i orientują się kto od kiedy może zacząć...Czy ktoś już zaczął? Jest po medycynie pracy itp? Ciekawe kiedy się dowiemy gdzie zostajemy przydzieleni?