Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale martwić się należyA czy martwić się podwyższonym cholesterolem ?
Po wizycie u jednego z lekarzy miałam niestety wrażenie, że nic głupszego nie mogłam w życiu zrobić niż tatuaż. Mam nadzieję, że to opinia tylko jednego lekarza i nie będzie miała wielkiego wplywu na dalsze losy.Nie martw się tatuażami, mam cały rekaw wytatuowany, komisją wpisze to tobie tylko w kartę. Psychiatra będzie tylko Cię męczył,
Cholesterol musisz mieć w normie inaczej powtarzasz badanie na swój koszt w szpitalu MSWiA w Rzeszowie. Wiec zapodaj sobie dietę czy coś jak masz za wysoki...A czy martwić się podwyższonym cholesterolem ?
Cholesterolu nie badają
Pani Kardilog która karze na siebie nie patrzeć i siedzieć plecami do niejCholesterol musisz mieć w normie inaczej powtarzasz badanie na swój koszt w szpitalu MSWiA w Rzeszowie. Wiec zapodaj sobie dietę czy coś jak masz za wysoki...
Dziś był problem z tatuażami u Kardiologa bo wywaliła wszystkich na koniec kolejki, którzy mają tatoo. Nie wspomne o zachowaniu obydwu Pań... ręce opadają. I nie zapomnij rękawiczek... bo EKG nie zrobisz
To akurat łaska pańska...Pani Kardilog która karze na siebie nie patrzeć i siedzieć plecami do niej
Akurat miałem komisję. Także nie ma zazanaczonego cholesterolu. Chyba że co izba to inne badania.Celowo czy z niewiedzy wprowadzasz w błąd ?
U nas jest i zastanawiam się co jeśli nie dam rady go zbić (mimo starań)Akurat miałem komisję. Także nie ma zazanaczonego cholesterolu. Chyba że co izba to inne badania.
Wierz mi.. da się.U nas jest i zastanawiam się co jeśli nie dam rady go zbić (mimo starań)
Ktoś, coś?A jak psycholog w MSWiA Rzeszów? Ktoś już po rozmowie?
Sami dzwonia czy trzeba dzwonić na Przemysl aby się dowiedzieć czy wszystko ok?Ok miesiąca już były wyniki
Ok miesiąca już były wyniki
Inaczej tzn jak? Już nie sprawdzają?A na pewno sprawdzają ? Bo ponoć teraz jest inaczej....