A Ciebie zaprowadziło?Oj, już na początku popełniasz wielki błąd, "myślisz", w tej branży ta cecha raczej wysoko cię nie zaprowadzi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A Ciebie zaprowadziło?Oj, już na początku popełniasz wielki błąd, "myślisz", w tej branży ta cecha raczej wysoko cię nie zaprowadzi...
WYSTARCZY...rada była poparta "stanem rzeczywistym", ale przynajmniej spokojnie zasypiam, też ważneA Ciebie zaprowadziło?
To Ty pewnie pierwszy raz startujesz tu nawet na badaniach ludzie odpadają A Ty mówisz o rozmowie.Dlaczego uważasz, że nie będzie miał pozytywnego końca? Przecież jak ogłosili nabór to jest to jednoznaczne z tym, że będą potrzebować funkcjonariuszy do pracy ... Myślę, że może w tym roku doprowadzą chociaż rozmowy do końca...
Koleżanka żle przeczytała kolega jest z waszego naboru z listopada A początkiem pazdziernika miał rozmowę. My rozmowy mieliśmy w czerwcuKolega napisał, że jest z naboru października 2019 roku...a nie że miał rozmowę w październiku.
Dokładnie chodziło mi o nabór 2019- tyle to trwa, że ciężko uwierzyćKolega napisał, że jest z naboru października 2019 roku...a nie że miał rozmowę w październiku.
U nas też, ale trzeba być dobrej myśliDokładnie chodziło mi o nabór 2019- tyle to trwa, że ciężko uwierzyć
Hej. Napisz prosze ile po badaniach na MSWiA czekałeś na telefon ?? skierowanie na medycynę gdzie odbierales ??Ktoś z Rzeszowa się dostał?
dziękuje / właśnie ja zaliczyłem MSWiA 2.11 i narazie cisza o ten czas mi najbardziej chodziłoPisałem już wyżej. Coś koło miesiaca. Skierowanie w Przemyślu bo podajesz jeszcze wymiary do munduru, kseruja książeczkę wojskowa i odbierasz inne kwity do uzupelnienia.
My jesteśmy z naboru listopadowego i nie mamy jeszcze wyników z rozmów kwalifikacyjnych. Ty jesteś pewnie z października?Kto z Was przychodzi teraz 14go do służby? I kto trafil na Przemysl?