A Ciebie zaprowadziło?Oj, już na początku popełniasz wielki błąd, "myślisz", w tej branży ta cecha raczej wysoko cię nie zaprowadzi...![]()
A Ciebie zaprowadziło?Oj, już na początku popełniasz wielki błąd, "myślisz", w tej branży ta cecha raczej wysoko cię nie zaprowadzi...![]()
A Ciebie zaprowadziło?
To Ty pewnie pierwszy raz startujesz tu nawet na badaniach ludzie odpadają A Ty mówisz o rozmowie.Dlaczego uważasz, że nie będzie miał pozytywnego końca? Przecież jak ogłosili nabór to jest to jednoznaczne z tym, że będą potrzebować funkcjonariuszy do pracy ... Myślę, że może w tym roku doprowadzą chociaż rozmowy do końca...
Koleżanka żle przeczytała kolega jest z waszego naboru z listopada A początkiem pazdziernika miał rozmowę. My rozmowy mieliśmy w czerwcuKolega napisał, że jest z naboru października 2019 roku...a nie że miał rozmowę w październiku.
DokładnieKolega napisał, że jest z naboru października 2019 roku...a nie że miał rozmowę w październiku.
U nas też, ale trzeba być dobrej myśliDokładniechodziło mi o nabór 2019- tyle to trwa, że ciężko uwierzyć
![]()
Hej. Napisz prosze ile po badaniach na MSWiA czekałeś na telefon ?? skierowanie na medycynę gdzie odbierales ??Ktoś z Rzeszowa się dostał?
dziękuje / właśnie ja zaliczyłem MSWiA 2.11 i narazie cisza o ten czas mi najbardziej chodziłoPisałem już wyżej. Coś koło miesiaca. Skierowanie w Przemyślu bo podajesz jeszcze wymiary do munduru, kseruja książeczkę wojskowa i odbierasz inne kwity do uzupelnienia.
My jesteśmy z naboru listopadowego i nie mamy jeszcze wyników z rozmów kwalifikacyjnych. Ty jesteś pewnie z października?Kto z Was przychodzi teraz 14go do służby? I kto trafil na Przemysl?