Wznowią, jak oszacują ilość "odejść"....to może trochę potrwać, oczekiwanie hartuje silną wolę (podobno).Nie wiecie kiedy dalej wznowią rozmowy?
Większość "starych" oczekuje szacunku i "podwyżek"

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wznowią, jak oszacują ilość "odejść"....to może trochę potrwać, oczekiwanie hartuje silną wolę (podobno).Nie wiecie kiedy dalej wznowią rozmowy?
Hej! Jestem po rozmowie, ale zastanawiam się co jeśli okaże się, że się udało, a w dotychczasowej pracy mam okres wypowiedzenia trzy miesiące?
Ja miałem podobnie. Od razu poszedłem do kadr IAS i wytłumaczyłem ze szef się nie zgodzi na odejście przed czasem. Bez problemu poczekali 3 miesiące. W izbie licza się z tym ze wiekszosc ludzi nie jest bezrobotnaHej! Jestem po rozmowie, ale zastanawiam się co jeśli okaże się, że się udało, a w dotychczasowej pracy mam okres wypowiedzenia trzy miesiące?
To masz 3 miesiące na zastanowienieHej! Jestem po rozmowie, ale zastanawiam się co jeśli okaże się, że się udało, a w dotychczasowej pracy mam okres wypowiedzenia trzy miesiące?
A, kiedy miałeś rozmowę?Dziękuję bardzo za odpowiedzi)
Początek październikaA, kiedy miałeś rozmowę?
Siema. Skierowanie na medycynę prace tez trzeba odebrac czy wysyłają ??Dzwonili Wam? 16 start.
gdzie to wysyłają jaka medycyna pracy gdzie ?Tak, dzwonili. Kwit na badanie w medycynie pracy i 16 przyjęcie.
Nabór z października?Siema. Skierowanie na medycynę prace tez trzeba odebrac czy wysyłają ??
Tak takNabór z października?
Początkiem października miałeś rozmowę A już masz wyniki???Początek października
Kolega napisał, że jest z naboru października 2019 roku...a nie że miał rozmowę w październiku.Początkiem października miałeś rozmowę A już masz wyniki???
Przecież inni czekają na dalszy ciąg rozmów A tu cisza i nie wiadomo jak będzie czy wogole ten nabór będzie mial koniec pozytywny czy wogole się zakończy na tym etapie.
Dlaczego uważasz, że nie będzie miał pozytywnego końca? Przecież jak ogłosili nabór to jest to jednoznaczne z tym, że będą potrzebować funkcjonariuszy do pracy ... Myślę, że może w tym roku doprowadzą chociaż rozmowy do końca...Początkiem października miałeś rozmowę A już masz wyniki???
Przecież inni czekają na dalszy ciąg rozmów A tu cisza i nie wiadomo jak będzie czy wogole ten nabór będzie mial koniec pozytywny czy wogole się zakończy na tym etapie.
Oj, już na początku popełniasz wielki błąd, "myślisz", w tej branży ta cecha raczej wysoko cię nie zaprowadzi...Dlaczego uważasz, że nie będzie miał pozytywnego końca? Przecież jak ogłosili nabór to jest to jednoznaczne z tym, że będą potrzebować funkcjonariuszy do pracy ... Myślę, że może w tym roku doprowadzą chociaż rozmowy do końca...
Okej. Po badaniach na MSWiA dzwonią i informują gdzie odebrac skierowanie na medycynę pracy. Ile po MSWiA czekałeś na telefon ??Trzeba odebrac bo jeszcze kseruja książeczkę wojskowa i wymiary do munduru podajesz.