cat
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 2 627
Najszczersze wyrazy uznania!Powiem tak. Czasami żal mi czytać komentarze odnośnie zarobków, warunków itd. Nie chcecie pracować to nikt was na siłe nie trzyma. Ogólnie rynek pracy jest bardzo otwarty. Ale moge powiedzieć jako osoba która trochę lat przepracowała w prywatnych firmach że jest ok, może nie jest idealnie ale nie mogę słuchać pieprzenia jak jest bardzo źle. A SG w dupe całujcie tak tam idealnie
Pierwszy Twój post na tym forum - wprawdzie niezbyt delikatny ale też nie zanadto wulgarny - i w zasadzie
już mnie przekonałeś do diametralnej zmiany podejścia względem kandydatów służby C-S.
Skoro pasuje Ci taka robota; twierdzisz, że "jest ok", to rzeczywiście niepotrzebnie uwzględniam w swoich
radach "młodym" własne preferencje. Wprawdzie sam akurat na zarobki nie psioczę (używam argumentów
raczej pozafinansowych) ale świat się zmienia, więc moje dylematy mogą wręcz "kręcić" kandydatów.
Dlatego obiecuję: od teraz będę się starał - może nie aż namawiać do tej służby - ale nie odradzać ...