Nabór Biała Podlaska 2021 . 02.01.2021 kto dostał odpowiedź

Czy byłyby ktoś na tyle miły i mógł przytoczyć przykładowe pytania jakie miał na teście?

2700 brutto czy netto?

próbuj też w SG.
tutaj w SCS zarobisz max 3000 netto i to przez 5-10lat bez zmian. W SG masz na wstępie 2600 ( w policji też) a po szkółce 6 miesięcznej która i tak jest na samym początku dostajesz 2 belki (kapral) i 4100netto z dodatkami. Do tego mundurówka, remontówka itd itd coś czego nie ma w SCS. nie wiem kto jeszcze kandyduje do SCS, chyba ludzie w wieku 40+ gdzie w innych służbach nie mają szans ze wzgledu na wiek do 35 lat. W biedronce na kasie/magazynie ma się więcej niż w SCS po kilka latach pracy na noce i święta...w SCS do dwóch belek dojdziesz po 8-10 latach.

Ja, jako startująca w naborze, jestem w pełni świadoma tego, w co wchodzę (i że może być tylko gorzej) oraz za jaką jałmużnę. Długo myślałam i ku zdziwieniu niektórych uważam, że to jest idealna formacja dla mnie.
Kilka znanych osób z mojego otoczenia miało bardzo podobne zdanie do mojego.
Dzisiaj (pracując lub dokładniej zgłębiając "walory" tej służby podczas rekrutacji) - rezygnują.
I jako argumenty podają np. grafik, pensja, atmosfera... itp. - ja jestem świadoma, że te aspekty są gdzieś na poziomie mułu.
Także chyba tylko brak wypłaty jest w stanie mnie powstrzymać 🤯
To dlaczego tutaj aplikujesz? Podaj jakieś argumenty, bo nie rozumiem.

Netto. Ale zaznaczam, że to już "górna" granicą z dodatkami, w zależności komu - jakie.
Z całym szacunkiem, ale ja nie muszę podawać argumentów, a Ty nie musisz tego rozumieć 🙂
Tylko nie mów tak na rozmowie, od razu by cię odrzucili mając wątpliwości co do twoich prawdziwych, być może przestępczych, motywacji ...😜

Powiem tak. Czasami żal mi czytać komentarze odnośnie zarobków, warunków itd. Nie chcecie pracować to nikt was na siłe nie trzyma. Ogólnie rynek pracy jest bardzo otwarty. Ale moge powiedzieć jako osoba która trochę lat przepracowała w prywatnych firmach że jest ok, może nie jest idealnie ale nie mogę słuchać pieprzenia jak jest bardzo źle. A SG w dupe całujcie tak tam idealnie

Tak, to jest teraz idealna formacja, patrząc na to kto się przyjmuje można uznać, że są roboty ślepo wykonujący polecenia i tacy którym w innych firmach nie wyszło, bo akurat do scs jest się najłatwiej dostać.

Powiem tak. Czasami żal mi czytać komentarze odnośnie zarobków, warunków itd. Nie chcecie pracować to nikt was na siłe nie trzyma. Ogólnie rynek pracy jest bardzo otwarty. Ale moge powiedzieć jako osoba która trochę lat przepracowała w prywatnych firmach że jest ok, może nie jest idealnie ale nie mogę słuchać pieprzenia jak jest bardzo źle. A SG w dupe całujcie tak tam idealnie
A Ty Patrol112 długo już pracujesz w "cle"? Może z ostatniego naboru trafiłeś? Popracujesz dłużej to porozmawiamy.

Back
Do góry