MiłaŻmija
Użytkownik
- Punkty reakcji
- 55
Z 25. 02 też już niektórzy mają wyniki.
[/QUOTEz
I z jakim efektem? U mnie cisza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z 25. 02 też już niektórzy mają wyniki.
[/QUOTEz
I z jakim efektem? U mnie cisza.
A wiesz może jaki wynik uzyskały?Z 25. 02 też już niektórzy mają wyniki.
GratulujęPozytywnie
Dzięki, ale to nie mój wynik ja nadal czekamGratuluję
A ok a kiedy odbył się Twój test?Dzięki, ale to nie mój wynik ja nadal czekam
Zdane ?Z 25. 02 też już niektórzy mają wyniki.
2700 brutto czy netto?
To dlaczego tutaj aplikujesz? Podaj jakieś argumenty, bo nie rozumiem.Ja, jako startująca w naborze, jestem w pełni świadoma tego, w co wchodzę (i że może być tylko gorzej) oraz za jaką jałmużnę. Długo myślałam i ku zdziwieniu niektórych uważam, że to jest idealna formacja dla mnie.
Kilka znanych osób z mojego otoczenia miało bardzo podobne zdanie do mojego.
Dzisiaj (pracując lub dokładniej zgłębiając "walory" tej służby podczas rekrutacji) - rezygnują.
I jako argumenty podają np. grafik, pensja, atmosfera... itp. - ja jestem świadoma, że te aspekty są gdzieś na poziomie mułu.
Także chyba tylko brak wypłaty jest w stanie mnie powstrzymać
Netto. Ale zaznaczam, że to już "górna" granicą z dodatkami, w zależności komu - jakie.Z 25. 02 też już niektórzy mają wyniki.
Z całym szacunkiem, ale ja nie muszę podawać argumentów, a Ty nie musisz tego rozumiećTo dlaczego tutaj aplikujesz? Podaj jakieś argumenty, bo nie rozumiem.
Tylko nie mów tak na rozmowie, od razu by cię odrzucili mając wątpliwości co do twoich prawdziwych, być może przestępczych, motywacji ...Netto. Ale zaznaczam, że to już "górna" granicą z dodatkami, w zależności komu - jakie.
Z całym szacunkiem, ale ja nie muszę podawać argumentów, a Ty nie musisz tego rozumieć
Spokojnie, na tą okazję mam przygotowane inne, pokorniejsze obliczeTylko nie mów tak na rozmowie, od razu by cię odrzucili mając wątpliwości co do twoich prawdziwych, być może przestępczych, motywacji ...
A Ty Patrol112 długo już pracujesz w "cle"? Może z ostatniego naboru trafiłeś? Popracujesz dłużej to porozmawiamy.Powiem tak. Czasami żal mi czytać komentarze odnośnie zarobków, warunków itd. Nie chcecie pracować to nikt was na siłe nie trzyma. Ogólnie rynek pracy jest bardzo otwarty. Ale moge powiedzieć jako osoba która trochę lat przepracowała w prywatnych firmach że jest ok, może nie jest idealnie ale nie mogę słuchać pieprzenia jak jest bardzo źle. A SG w dupe całujcie tak tam idealnie