Nabór Biała Podlaska 2021 . 02.01.2021 kto dostał odpowiedź

To jaki jest klucz ... Nie klamalam
Jeżeli nie kłamałaś, to może nie masz ugruntowanego swojego zdania w pewnych tematach, ewentualnie
nie byłaś skupiona na treści pytań, wydających się podobnymi.
"Klucz", to te same odpowiedzi na te same pytania, sformułowane inaczej oraz przeciwne w "odwrotnych" ...

Jeżeli nie kłamałaś, to może nie masz ugruntowanego swojego zdania w pewnych tematach, ewentualnie
nie byłaś skupiona na treści pytań, wydających się podobnymi.
"Klucz", to te same odpowiedzi na te same pytania, sformułowane inaczej oraz przeciwne w "odwrotnych" ...
Idealnie wytłumaczone. Chociaż do SG miałem psychologa , nie dostałem się, ale nie przysłali że nie przeszedłem tylko że odstępują od dalszych czynności, takie same testy praktycznie miałem do armii i bez problemu.

Nie było testu wiedzy ani testu sprawności dla kandydatów z naboru 20.11.2020r. w IAS Lublin, ponieważ względy bezpieczeństwa w kwestii Covid19 nie pozwoliły na zorganizowanie powyższych 🙂
Jak to się ma do ustawy o KAS (art 153), gdzie wyraźnie napisane jest, że musi być test wiedzy i test sprawności fizycznej?

Odpalili 2-3 dziewczyny, może bardziej mężczyzn potrzebują i dlatego odpalili dziewczyny na psycholou

Back
Do góry