stefan 123
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 1 165
Kolorem skarbowości jest czerwony, to mundury też powinny być czerwone. Prawda Agatko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Treści mało wpisów dużo ... temat wyczerpany ... dziękuję wszystkim forumowiczom
Czerwony to jest jeden albo i drugi ze słomą w butach, że niektórzy mają polewkę z jego bezsilnych zaczepek Dla Ciebie mam specjalny: różowy w panterkę z elementami marmurkowymi. Idealna wieś (bez obrazy wsi).Kolorem skarbowości jest czerwony, to mundury też powinny być czerwone. Prawda Agatko.
Reasumując,
może czarno-zielona krata , z czerwonymi napisami.
Popieram
Jeżeli już krata, to może jeszcze kilt ?!
Popieram
Swoich absurdów nie wyłapujesz??? Aaaa według ciebie to konstruktywna krytyka..... Jaka służba od 3.00 przestań ściemniać
Ja sam często mam takie godziny ale Agatka mol kierowniczy Bolo chyba w to nie wierzysz?Naprawdę uważasz tę godzinę za nieprawdopodobną?
To nie jest częste, ale normalne
Red is elegant, zaś Zdzisław to ignorant. Tylko . Ja często nie mam takich godzin, wręcz prawie w ogóle, ale ostatnio miałam i co łysio Zdzisio ?!Ja sam często mam takie godziny ale Agatka mol kierowniczy Bolo chyba w to nie wierzysz?
W.szkockiej kracie jest mega
Ooo Agatka jak ty pięknie spikingunesz po englishu no no poziom europejski ,gorzej z manierami ale cóż karma wraca...Red is elegant, zaś Zdzisław to ignorant. Tylko . Ja często nie mam takich godzin, wręcz prawie w ogóle, ale ostatnio miałam i co łysio Zdzisio ?!
Cat, ku..a, szacun za to że ci się chciało.
Która szefowa piękniejsza ??
Pokaż załącznik: 6849
dlatego Zdzisiu spokojnie, bo Cię szybko ta karma znajdzieOoo Agatka jak ty pięknie spikingunesz po englishu no no poziom europejski ,gorzej z manierami ale cóż karma wraca...
Zniknij już z forum bo nic mądrego nie piszeszdlatego Zdzisiu spokojnie, bo Cię szybko ta karma znajdzie
Komunikat dot. Emblematu Służby Celno-Skarbowej
W związku z uwagami kierowanymi w mediach społecznościowych dot. sposobu zastosowania symboliki barw narodowych w emblemacie Służby Celno-Skarbowej, Centralny Magazyn Mundurowy wyjaśnia, że w trakcie prac legislacyjnych projekt rozporządzenia w sprawie umundurowania podlegał opiniowaniu przez Komisję Heraldyczną Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji. Emblemat został wykonany zgodnie z opinią tejże Komisji z dnia 18 maja 2018 r., która wskazała, że proponowany układ barw narodowych (nawiązujący do tła flagi państwowej emblematu komórek zwalczania przestępczości Służby Celnej), należy zastąpić dwoma kręgami, białym i wewnętrznym czerwonym, stanowiącymi odniesienie do polskiej kokardy narodowej, znaku powstałego pierwotnie jako znak państwowy noszony na polskich mundurach. W przypadku nanoszenia na nią orła, jej środek był czerwony.
Składanie zleceń zablokowana nie aktywna, kasa i pkt stoją w miejscu lato idzie znów w starych spranych sortach na pasku.... Dziękujemy magazyn mundurowyChyba czytają forum...
Składanie zleceń zablokowana nie aktywna, kasa i pkt stoją w miejscu lato idzie znów w starych spranych sortach na pasku.... Dziękujemy magazyn mundurowy
Teraz wogole zablokowane wszytko , a jak sorty przyszły pokaż nowe wzoryKolego Zdisław
Jakieś dwa a może trzy tygodnie temu zamówiłem sorty. Owszem nowych wzorów nie ma wiele dostępnych nie pamiętam dokładnie co mają .
Ja zmówiłem nowe wzory koszulo bluzy i spodnie " bojówki "