Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@bolo1999 po raz kolejny dajesz popis, nawet nie trzeba komentować. Niczego jej nie nakazalem, ewidentnie masz problem ze sobą. Odpocznij, może gdzieś wyjedź człowieku. Zawsze jest możliwość skorzystania z porady psychologa, to nie wstyd w tych czasach.
@dale Jeżeli @Agata Flis poczułaby się urażona, to by to chyba napisała w znanej sobie formie. Napisałem, to co może sama osobiście czuje, zamierza. Ale nie, @bolo1999 tylko czeka żeby się wpieprzyć, wrzucić swoje mądrości. Niech sobie odpuści, ugryzie się w język. Naczelny adwokat forum.
Niech sobie falę robi u siebie w OC.
Po prostu zbastujcie, a wszystkim wyjdzie na dobre. #staycalm
Stefan, Agata to "przeszło 25 lat doświadczenia w różnych służbach!!!" Z tego co widać służbę cywilną z nazwy tak samo traktuje jak stosunek służbowy (nie na służbie). Kto wie gdzie Agatka wcześniej jeszcze "służyła". Może służba zdrowia, drogowa......., bo do mszy chyba nie. Ale przynajmniej jest wesoło. Michał zniknął, ale pojawił się godny następca. No cóż, umarł król, niech żyje król. KrólowaKim jest Agata Flis widać po tym co napisała, nigdy nie była w czarnych, nigdy nie była na pasie, nawet nie była na oddziale ani w dozorze ale wszystko najlepiej wie i jest najmądrzejsza. Poza tym nie odróżnia mianowania w służbie cywilnej od mianowania w służbie mundurowej. A do Służby Celnej jakimś cudem przyszła ze skarbowości.
Who is Agata Flis ? Analityk widzę się znalazł, może twe wnioski są wyciągane na podstawie złych założeń i niepełnych danych ! Na pasie to byli pasiarze w filmie The Expance widzę, że aż skręca niektórych z niedowartościowania. Pisząc wprost prawdę, gdzie służę i jak na forum jestem pewna, że nie skończyłoby się dobrze dla mnie z uwagi na brak zrozumienia naszej "góry", szczególnie tej cywilnej kierującej mundurowymi.Kim jest Agata Flis widać po tym co napisała, nigdy nie była w czarnych, nigdy nie była na pasie, nawet nie była na oddziale ani w dozorze ale wszystko najlepiej wie i jest najmądrzejsza. Poza tym nie odróżnia mianowania w służbie cywilnej od mianowania w służbie mundurowej. A do Służby Celnej jakimś cudem przyszła ze skarbowości.
Inwektywy. Z tego już jesteś znany.chłoptasiu w krótkich portkach.
u chłopców z golędzinowa uznanie i aplauz pewne.
tu natomiast miejsce spotkań ludzi na poziomie.
radzę zmierzyć temperaturę.
ale nie na czole, tylko trochę niżej.
przy okazji może co dobrego wyjdzie?
Inwektywy. Z tego już jesteś znany.
Że też macie czelność obrażać kogoś nawet go nie znając. Internet fajna rzecz, nie?
Nie spodziewałem się chamstwa po tej stronie barykady.
Who is Agata Flis ? Analityk widzę się znalazł, może twe wnioski są wyciągane na podstawie złych założeń i niepełnych danych ! Na pasie to byli pasiarze w filmie The Expance widzę, że aż skręca niektórych z niedowartościowania. Pisząc wprost prawdę, gdzie służę i jak na forum jestem pewna, że nie skończyłoby się dobrze dla mnie z uwagi na brak zrozumienia naszej "góry", szczególnie tej cywilnej kierującej mundurowymi.
czekanie jest cnotąAgatka, cały czas czekam na ten "akt mianowania na kredowym papierze" w wykonaniu Dyrektora UKS. Albo to odszczekaj i przyznaj się do pomyłki, albo przestań się tu dalej ośmieszać.
Zdziśki są the bestAgatka.jak przystało na kadrę kierowicza z UKS wie wszystko o wszytkim i to najlepiej , jest świetsza od papieża ,plotki nawet głoszą że wie kiedy kończy się "niekończąca się opowieść" i pokaże w końcu właściwą drogę plebsom hihihi ładne pranie mózgu robią w tym UKS , wyjdź z domu zmień otoczenie przestań ogląda tv, zobacz jak ludzie żyją i pełnią służbę nie za biurkiem ...
Cierpliwośćczekanie jest cnotą
A robienie z gęby cholewy?czekanie jest cnotą
cierpliwości tutaj widzę brak, więc czekanieCierpliwość