Modernizacja 2025 jaki podział.

Witam w jaki sposób szanowny zarząd główny ma zamiar podejść do sprawy operatorów wielkogabarytowego RTG oraz przewodników psów służbowych? Siatka plac obowiązuje już prawie 3 lata. Mamy 2 podział kwoty z modernizacji za sobą a IAS Rzeszów nie widzi problemu na tych dwóch stanowiskach i dalej tam trzyma ludzi na msscs i sscs nikomu nie zmieniając stanowiska. A przypomnę że to stanowisko jest przewidziane na eksperckie! Tylko w tych dwóch przypadkach IAS nie uznaje siatki plac. W pozostałych przypadkach książkowo zostały już przydzielone stanowiska! Może czas centralnie to załatwić?

No to warto byłoby jeszcze napisać, aby informacja była rzetelna, ilu funkcjonariuszy spośród tych co nie mają minimalnego mnożnika awansowało w ciągu ostatniego roku, a ilu z osiągniętym mnożnikiem buja się od wielu lat na tym samym stanowisku.
Ok, rzetelnie. Za siebie. Bujam się od 2019.

Ok, rzetelnie. Za siebie. Bujam się od 2019.
Wprawdzie żal mi Ciebie i każdego "bujanego" ale od 2019, to ... słabo!
Nie licząc "reform", to u mnie rok 2004, a znam i wcześniejszych "bujanych".
Dodam, że posiadam wyższe wykształcenie (pełne), bez żadnych przeciwskazań (wszystkie oceny pozytywne) ...

Wprawdzie żal mi Ciebie i każdego "bujanego" ale od 2019, to ... słabo!
Nie licząc "reform", to u mnie rok 2004, a znam i wcześniejszych "bujanych".
Dodam, że posiadam wyższe wykształcenie (pełne), bez żadnych przeciwskazań (wszystkie oceny pozytywne) ..
Problem dotyczy konkretniej grupy funkcjonariuszy, jesteśmy żywą pozycją w statystycznej tabeli. Bujanie ma u nas długą tradycję. Zamiast żalu wolę Twoje cięte komentarze.

Jest grono osób, którym po ostatniej podwyżce brakuje 0,01 lub jeszcze dalej po przecinku do minimalnego mnożnika. Takim im równo, że zabrakło? Czy to umyślne działanie?

Back
Do góry