Może tylko, kończąc już wątek Pana Radka zapytam, jak się zakończyła sprawa z Konikiem? Gdzie on jest teraz? Gdzie on teraz jest? Słyszałem, że jakiś szejk na licytacji w Janowie Podlaskim go zakupił za ciężkie pieniądze...
Do Kol. mecenas1. Z tego co mi wiadomo post. dyscyplinarne wszczęte przeciwko de facto niewłaściwej osobie zostało już dawno umorzone. Jeżeli tak bardzo interesuje Cię ta zakończona już dawno sprawa to masz podany tel. do Radka i możesz dzwonić, pytać, drążyć, zostaną wyjaśnione wszelkie Twoje wątpliwości.
Przy okazji. Słychać od czasu do czasu o Waszej izbie, że dużo jest u Was postępowań dyscyplinarnych o sprawy błahe i drobne(to pasuje akurat idealnie do tematu tego topicu, chociaż nie jest śmieszne)
Nie wiem czy wiesz, ale Radek został ukarany upomnieniem w sprawie niebotycznie niższej rangi(układał pasjansa w czasie przerwy śniadaniowej). Porównanie wagi hipotetycznych przewinień w tych sprawach oraz zestawienie wyniku obu postępowań dyscyplinarnych, powinno wszystko Ci już wyjaśnić.
Jedno jest pewne, od tego czasu każdy członek ZZ Celnicy PL, otrzyma pomoc w toczących się przeciwko niemu postępowaniach dyscyplinarnych.