Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przyłączam się do Pana- serio. Też chciałbym się okazać, tępy jeśliby z tego był pożytek dla ludzi.
pozdrawiam
Ja osobiście jestem za przyjęciem Pana do tego grona.
Nie wiem jak przedmówcy?
Zawsze bowiem uważałem, że nie ma na świecie takiego głupca od którego nawet największy mędrzec nie mógłby się czegoś nauczyć. Więc nawet jeśli ma mnie Pan za głupca to i tak może się Pan czegoś ode mnie nauczy?.
Dobrze, że tylko nie we wszystkich sprawach się nie porozumieliście. Ale jednak nie we wszystkich. W innych Izbach jest różnie. Cóż, warszawka. Szkoda, że jest Was tylko "kilka osób rozsądnych". Jak na ponadtysięczną załogę, te kilka robi wrażenie. Nie mam kolegów w Federacji, bo nią pogardzam, więc nie spytam. A SIP to obowiązek zz więc nie chwal się. Łącznie, żenada. W ogóle nie zrozumiałeś postu.Nie we wszystkich ale w wielu sprawach, związki zawodowe w IC Warszawa potrafiły się prozumieć, podpisać wspólne stanowiska itd.......
Zapytaj kolegów z Federacji działających z Izbie Celnej w Warszawie......
Jest u nas kilka osób rozsądnych, dbających nie tylko o swoje sprawy....... utowrzyły wspólnie Społeczną Inspekcję Pracy