Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mario rozbawiasz mnie. Byłem tam i przekazuje co usłyszałem z ust Szałamachy, Banasia i bodajże Chrobaka i Baranowskiego. Generalnie strony związkowej w ogóle nie dopuszczano do głosu. Spójrzmy prawdzie w oczy. Wydymali bądź wydymają wszystkich na miękko.
Mario likwidują twoje stanowisko i dziękuję.
Jeszcze z dzisiejszego spotkania. Wszyscy: Izby Celne i Urzędy zdejmują mundury i lecą do UAS. Zostaje granica i WZP. W miejsce ucywilnionych wchodzą uksowcy. IKSy dostają z automatu stopnie oficerskie. Pracownicy UKS zakładają mundur bez oficerów.
Jeszcze z dzisiejszego spotkania. Wszyscy: Izby Celne i Urzędy zdejmują mundury i lecą do UAS. Zostaje granica i WZP. W miejsce ucywilnionych wchodzą uksowcy. IKSy dostają z automatu stopnie oficerskie. Pracownicy UKS zakładają mundur bez oficerów.
...
Co ty tu wypisujesz, to niby, że wszyscy ukasowcy mają zostać przeniesieni na granicę lub do WZP, coś to chyba nie tak, z tego co napisałeś to tak wynika.
Nie byłem, ale był przedstawiciel ZZ Celnicy PL. O emeryturach było tyle co wiemy, czyli że budżet napięty i trwają analizy.Mario likwidują twoje stanowisko i dziękuję.