Kukicha, a jakim cudem uzyskuje się na tych egzaminach punkty ujemne ?
Niektórzy mają -5, -6 punktów
Za poprawna odpowiedź 1 pkt, za brak 0 za błędna -1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kukicha, a jakim cudem uzyskuje się na tych egzaminach punkty ujemne ?
Niektórzy mają -5, -6 punktów
Za poprawna odpowiedź 1 pkt, za brak 0 za błędna -1.
Z całości tematu najbliższe wam będą finanse i zamówienia publiczne. Reszta to rzeczy typu zarządzanie projektem, zarządzanie publiczne itp. Języka na poziomie B2 mi nie zaliczyli, trzeba było egzamin zdawać. Angielski na pewno jest i wyboru raczej nie ma - jak nie umiesz to się musisz nauczyć od podstaw.
A kursy rokrocznie organizowane są inaczej i jest różny okres ich trwania.
a czy art. 116 przepisów przejściowych spełnia zapisy tej ustawy (zapewne tak), czym się różni od przywołanego przykładu spełnienia wymogu wysłużonego stażu emerytalnego - wcześniejszego?
PS bliski jest mi temat alokersów, których to dotyczy i chciałbym, żeby ta sprawa nie pozostała nie uregulowana.
W jakich latach i gdzie Pan Minister Leszek Skiba był funkcjonariuszem celnym?
Czy widzisz w proponowanych przepisach fragment mówiący o celnikach, którzy zdali wspomniany egzamin na IKSa ???
dart;127016 To nie jest proste bo wykształcenie celnika z prawdziwego zdarzenia to lata. Szczególnie w postępowaniu. Klikaczy na przejściu można wziąć z ulicy prawie od ręki. Bardzo ciekawie się robi.[/QUOTE napisał:chyba trochę ci nerwy puszczają, nieładnie
Zielony78, myślałam w swojej naiwności, że gdy wyciągnęłam rękę do zgody podając te informacje dotyczące egzaminów na iksa, bo chcesz do niego przystąpić, to podasz mi informacje dotyczące waszych egzaminów, ale ty wolisz wchodzić w przepychanki, który egzamin ważniejszy i który trudniejszy, i kto lepiej sobie z którym poradzi. Widzę, że nie mi nie odpowiesz, bo pewnie sam tego nie wiesz.
......
Btw, ludzie z UKS nie są tacy niesprawni, jak niektórzy tutaj myślą.
Gdzie można znaleźć jakieś przepisy dot. tych egzaminów?
Uczę się j.ang. , fajnie, że to się na coś przyda.
Dzięki za info i pozdrawiam!
OK to zróbmy tą weryfikacje tak jak pisałem wcześniej ??? Czego się lękacie ???Proszę bardzo, odpowiedni fragment podkreśliłem:
2) inspektora kontroli skarbowej oraz osoby, która z wynikiem pozytywnym zdała egzamin kwalifikacyjny na to stanowisko - stopień służbowy w korpusie oficerów oraz uposażenie zasadnicze wraz z dodatkami do uposażenia nie niższe niż dotychczasowe wynagrodzenie wraz z dodatkami;
Pozdrawiam.