Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to wszystko, łącznie z wręczeniem petycji w jakiejś tam oprawie, to teatr. nie twierdzę, ze niepotrzebny.
na przypływ deklaracji członkowskich nie ma co liczyć. sorry, ale taki mamy klimat w formacji. jedni po uwłaszczeniu chcieliby jak najdłużej i jak najwięcej, inni albo tego nie rozumieją, albo jest im wszystko jedno,. bo tak są przywaleni rzeczywistością powstałą w wyniku reformy generałka. chowającego się przed ludzkimi spojrzeniami za regałami w markecie.
jedyna nadzieja w dynamice zmian, wynikającej z zewnętrznych uwarunkowań. mam też nadzieję, że rządzący zauważą niebezpieczeństwo i fałsz kasu. jeżeli nie, to będziemy mieli wszyscy, jako społeczeństwo, pozamiatane na długie lata.
No widzisz tele echo, może SSC podczytuje forum (bo nie sądzę, żeby ktoś z MF-u odważył się powiedzieć mu o tym garniturze) i widać, że człek rezolutny i potrafi wnioski wyciągać
I tak trzymać
Po zjeździe NATO i zlocie młodzieży możemy sobie strajkować do woli. Ironią jest to, że ci którzy by mogli emki wymusić będą je pewnie mieli.Pisałem o tym w temacie : Emerytury." Mam dość". Jednak strajk włoski jest rozwiązaniem ostatecznym i na ta porę za wczesnym. Zaufajmy naszemu Przewodniczącemu. Nie raz pisał, że jak trzeba bedzie to ogłosi protest. Myślę, że oflagowanie się jest dobrym rozwiązaniem, ale tez dopiero po spotkaniu komisji w dniu jutrzejszym. Będziemy o wiele więcej wiedzieć. Możliwy strajk (oby nie) myślę ze dopiero w czerwcu.
dlatego piszę, że strajk w czerwcu...
dlatego piszę, że strajk w czerwcu...
Nie chce siać podziałów ale ciekawy jestem te 3800 f-szy w związku to przewaga Izb, urzędów czy granicy. Akcja protestacyjna tak jak mówili poprzednicy jeśli na przynieść skutek to przed lipcem
Jakie to ma znaczenie jak wszystkich chcą wy-lić !!!!!!!!!!!!!!
Pozwalam sobie na przypomnienie wszystkim MYŚLĄCYM Koleżankom i Kolegom
o konieczności wyjaśnienia niezwykle istotnej kwestii:
http://celnicy.pl/content.php/2964-Okazuje-się-że-wszystko-wokół-KAS-jest-zwykłym-PR
Tego nie wolno tak zostawić !!!
Pozwalam sobie na przypomnienie wszystkim MYŚLĄCYM Koleżankom i Kolegom
o konieczności wyjaśnienia niezwykle istotnej kwestii:
http://celnicy.pl/content.php/2964-Okazuje-się-że-wszystko-wokół-KAS-jest-zwykłym-PR
Tego nie wolno tak zostawić !!!