wywołany do tablicy odpowiadam:
"Kiedy niektórzy celnicy mówią na skarbowców "srarbowcy" to jest OK?
A kiedy niektórzy skarbowcy mówią w "odwecie" na celników "srelnicy", to nie OK?
Jak to się nazywa? Moralność Kalego?
To nie jest "obrażanie" wszystkich ceników, tylko riposta dla kuzynów Kalego. "
jeśli pojedyncze osoby ze środowiska celników nazwą m.in. ciebie "srarbowcami" to ty w odwecie nazywasz wszystkich celników "srelnikami?
żenujące - nawet w przedszkolu byłoby takie
"Ja taka krucha kobietka (słaba płeć) a tu taki zmasowany atak samców (i to w mundurach, a niektórzy pewnie i z bronią) na bezbronną niewiastę."
kto mieczem wojuje, i do tego obraża całe środowisko, musi liczyć się z reakcją - płeć nie ma tu nic do tego - nie wynika z nicka, a mieszanie do tego broni to idiotyzm
"A pretensji, że wchodzi KAS nie miejcie do Banasia, tylko do Kopacz. I do Miśka Kamińskiego. Dlaczego? Gdyby Misiek lepiej podpowiadał Ewce, a ta lepiej kolorowała (a kotlecik ciepły? smakuje?) to Platforma by nie przegrała wyborów i nie byłoby KASi. "
pozostaw każdemu z nas indywidualne prawo do oceny rzeczywistości i przyczyn
"to jest służba cywilna, która nie ma prawa do żadnych strajków czy manifestacji - mają związkowcy" - nie ośmieszaj się - czym innym jest demonstrowanie poglądów czy sympatii politycznych a czym innym demonstrowanie zaniepokojenia środowiska planowanymi zmianami - litości kobieto
"to dla nas kobiet, tak jak dla b. premiera pana Donalda Tuska, najważniejsza jest ciepła woda w kranie. " - to po co pchasz się tutaj ze swoimi wydumanymi ideami? spróbuj na wodociągi.pl
Czy tacy apolityczni jesteście? Poczytałam sobie trochę postów i widzę jak niektórzy walą w PiS jak w bęben. A nawet mają (np. bolo1999) w swoich stopkach pogardliwe cytaty. Tyle, że to akurat nie jest to cytat żadnej opinii czy komentarza, tylko zwykłe, ludzkie przejęzyczenie. Robić z tego "złotą myśl" to trzeba mieć antypisowską fobię polityczną. Nie przeszkadzało Ci to dotąd?
Jeśli już cytaty to wielkie bogactwo ma ich Wałęsa czy Komorowski czy ostatnio Petru.
I to nie żadne ich przejęzyczenia, tylko ich "mądrości".
Podrzucić parę?
wybacz, ale głupota jest apolityczna, głupich nie brakuje w każdej partii, jednego śmieszy jedno, innego coś innego, nie mów mi co jest najśmieszniejsze i co zasługuje na ironię - a nie jak sugerujesz "pogardliwą złotą myśl" - chyba nie tędy droga - ein volk? a przypisywanie mi z tego powodu "antypisowskiej fobii politycznej" jest po prostu chamskie - w dwójnasób ze strony "kruchej bezbronnej kobietki" - taką mamy kulturę?
masz problem z akceptacją wolności innych
nie pozdrawiam