Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bez maturyKolego no to jesteś w błędzie bo akurat ja w związku z powyższym odwołałem się. Dałeś piękny przykład. Wyobraź sobie, że tak było w Wawie!
Kolego no to jesteś w błędzie bo akurat ja w związku z powyższym odwołałem się. Dałeś piękny przykład. Wyobraź sobie, że tak było w Wawie!
[/QUJa nie spadam ale mam w nosie zarobki urzędników. Czy to forum skarbowcy pl. Jeśli tak to tysiące funków wypada z baru. Niech płacą składki skarbowcy i bolo.Czy długo będziecie jeszcze tak dyskutować?! Ludzie ogarnijcie się. Ten, który ma uprawnienia emerytalne niech "spada z baru". Ja to robię w marcu a Wy?
Ja nie spadam ale mam w nosie zarobki urzędników. Czy to forum skarbowcy pl. Jeśli tak to tysiące funków wypada z baru. Niech płacą składki skarbowcy i bolo.
Masz coś przeciwko temu, że pobieramy świadczenie emerytalne i dalej pracujemy ? Nas nikt nie pytał o zdanie kiedy nam składał propozycję do cywila, nie byliśmy również kolegami i koleżankami różnej maści królików.Zakładam, że większość krzykaczy i odgrażaczy pomimo nabycia praw emerytalnych będzie siedziała w pracy na 4 literach, tak jak z ucywilnionych przeniesionych do US - wystąpili o emeryturę, dostali i dalej robią w US, czyli z 6 - 8 tysi na rączkę biora miesięcznie ! mądrze !!!
Powiem tak ...
... Generalnie nie wchodzę w tego typu dyskusje ale tym razem zrobiłem wyjątek ...
... Szargano mną jak kur........ą wenecką. Miałem w większości przypadków do czynienia z debilami jako osobami mną kierującymi ...
... Jak widzicie i jak wiecie nikogo nie przyjmuje się do służby. Kiedyś był praktykant na praktykancie a dzisiaj ...
Demony twojej natury wskrzeszaj w życiu osobistym.
Napiszę tak ...
Generalnie, nie lubię też się powtarzać; natomiast szczegółowo - także poprzez dopuszczanie
na Forum do głosów znacznie niedorozwiniętych osób - straciłem wszelką ochotę wypowiedzi
wśród niektórych, "cudnie objawionych", nad-aktywnych patafianów, pozbawionych nie tylko
okruchu empatii, ale dosłownie i całkiem świadomie zafiksowanych w istnieniu tylko wartości
własnej egoistów, którym "ludzki odruch" jest pojęciem zamierzchłym i tylko abstrakcyjnym.
Drogi mój Kolego @standby2, obaj już chyba z "szarganiem jak ..." przeszliśmy do porządku
dziennego i "odgórnie" nas to nie wzrusza z przyzwyczajenia. Uważam jednocześnie, że taka
delikatna sugestia jak Twoja, nie powinna "głaskać" przypadków debilizmu, prezentowanego
na Forum przez wiadomych "prawie-celników" opisanych powyżej. Sprawy i rzeczy naganne,
należy nazywać "po imieniu"!
No dobrze, przejdę w końcu do sedna ... "Nowych", przyjmuje się do służby w stopniu raczej
niewielkim, a osoby takie częściej cechują się pewną, całkowicie naturalną dozą nieśmiałości,
niepewności czy ostrożności w relacjach wobec "wyjadaczy".
Rzecz jasna, że wiele nietaktów i gaf, możliwych u "nowych", musi uchodzić. Im powinniśmy
pomagać, lecz tych drugich musimy ujawniać i piętnować, bo nas zniszczą!
Tu odpowiem na Twoje pytanie "a dzisiaj ..."?
Dzisiaj - przynajmniej na Forum - jak "ku*wę wenecką", traktuje Cię przemądrzały i pyskaty
pseudo-kolega, który ledwie co odkrył jego istnienie, a jednocześnie z jaskrawo żądaniowym
nastawieniem wobec każdego (łącznie z przewodniczącym), sieje niewzruszenie tylko własną
wizją istnienia świata!
Gdy po długich i męczących staraniach, przy pomocy m.in. Kolegi @bolo1999, udało się nam
przekonać Sławka do prawdziwej natury o destrukcyjnym oddziaływaniu użytkownika @Yogi,
natychmiast po jego zbanowaniu pojawił się kolejny "dziwak", którego to określiłem mianem
"brata - bliźniaka" tamtego. Ten nieco przycichł, stał się ostrożniejszy, lecz jak obserwuję tu
ostatnio w kilku tematach, od momentu wyciszenia się przeze mnie i w okazania uprzejmym
komentarzem - otwarcia na rzeczową rozmowę przez Kolegę @bolo1999 - ponownie zaczęły
nim władać demony prawdziwej natury. Tak więc nie uspokajaj Kolegi @bolo1999, dobitnie
zorientowanego, wiedzącego - co i dlaczego pisze ...
Może nie zauważyłeś, więc ci podpowiem. Zwracasz się do osoby, która z tobą nie rozmawia.Demony twojej natury wskrzeszaj w życiu osobistym.
https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-zatrudnienie-emeryta-lub-rencisty-a-skladki-zusMam pytanko, czy to prawda, że przy ewentualnej przyszłej podjętej pracy, nasz pracodawca ma jakieś ulgi w kosztach naszego zatrudnienia?
Zakładam, że większość krzykaczy i odgrażaczy pomimo nabycia praw emerytalnych będzie siedziała w pracy na 4 literach, tak jak z ucywilnionych przeniesionych do US - wystąpili o emeryturę, dostali i dalej robią w US, czyli z 6 - 8 tysi na rączkę biora miesięcznie ! mądrze !!!
Napisała i owszem że mądrze ale z kontekstu zdania to już wynika zupełnie co innego. Ale nie ma o co kruszyć kopii, to jest prywatna sprawa każdego z nas czy się zwalniamy i występujemy o emkę w przypadku funków scs czy też w przypadku funków cywilnych występujemy o emkę i też się zwalniamy czy też dalej pracujemy. Myślę, że w dużej mierze decyduje to gdzie i z kim pracujemy, czy odnaleźliśmy się w nowym środowisku i jak to środowisko nas przyjęło. Proza życia.Przecież napisała, ze mądrze robią, czyli popiera, czyli nie zazdrości a cieszy się ich szczęściem w nieszczęściu...