Senat RP przyjął dzisiaj ustawę bez poprawek. Do 5 lat wrócimy, nie odpuścimy przy kolejnych nowelach, które czekają nas już niedługo po wyborach.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kolejna nowela może korygować także inne artykuły. To wiadomo. Ja mam na myśli pewne rzeczy, oprócz 5 lat, ale piszcie proszę co jeszcze jest do poprawki wg Was.No i Git. Jest jeszcze sporo artykułów do poprawki, ale obawiam się, że realne to już chyba tylko te 5 lat, ale walczyć będzie trzeba o wszystko!
Kolejna nowela może korygować także inne artykuły. To wiadomo. Ja mam na myśli pewne rzeczy, oprócz 5 lat, ale piszcie proszę co jeszcze jest do poprawki wg Was.
Przede wszystkim zaliczenie lat przed 1999 przynajmniej razy 1,3 % za rok.Kolejna nowela może korygować także inne artykuły. To wiadomo. Ja mam na myśli pewne rzeczy, oprócz 5 lat, ale piszcie proszę co jeszcze jest do poprawki wg Was.
No i Git. Jest jeszcze sporo artykułów do poprawki, ale obawiam się, że realne to już chyba tylko te 5 lat, ale walczyć będzie trzeba o wszystko!
Przydałoby się uwzględnienie nas przy wyliczaniu wysokości emerytury dla osób, które pracowały wcześniej poza służbami mundurowymi. W innych służbach jest ten okres liczony przelicznikiem 1,3% a nam ma ZUS płacić. Powinni nam wypłacać tak samo jak w całej mundurowceKolejna nowela może korygować także inne artykuły. To wiadomo. Ja mam na myśli pewne rzeczy, oprócz 5 lat, ale piszcie proszę co jeszcze jest do poprawki wg Was.
Wielu twierdzi, że ta dyskryminacja jest na korzyść. To taką "dyskryminację" też zmieniać?To proste...
Takie same zasady dla wszystkich a nie wyjątkowe dla scs...
To dyskryminacja...
Że co!?!?!?!?!?Wielu twierdzi, że ta dyskryminacja jest na korzyść. To taką "dyskryminację" też zmieniać?
Wielu twierdzi, że ta dyskryminacja jest na korzyść. To taką "dyskryminację" też zmieniać?
Wielu twierdzi, że ta dyskryminacja jest na korzyść. To taką "dyskryminację" też zmieniać?
Przydałoby się uwzględnienie nas przy wyliczaniu wysokości emerytury dla osób, które pracowały wcześniej poza służbami mundurowymi. W innych służbach jest ten okres liczony przelicznikiem 1,3% a nam ma ZUS płacić. Powinni nam wypłacać tak samo jak w całej mundurowce