Egzamin ZKC 17-18 grudzień

• Thread starter Thread starter em-ka-ce
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nawet po opłaceniu zkc i modułów opłaca się rzucić tą "pracę". W 1-3 miesiące spłacisz ten bezprawny dług ale nie będziesz tonął w tym bagnie. Mi się opłaca:)

hela napisał:
duuuuzo uodzi jedzie!!!! a uć to siem bawi podobno do upaści :)

sie bawic bedom od nidzieli a na egzamin pojdzie kilkuosobofa delegacja, hie hie hie

mf nieh sam sie egzaminuje a pozniej ze srubokrentem fajki z bakuf na granicy wykrenca, bo jusz inne roboty mamy nagrane hie hie hie

jak pojade i zdam zaczynam szukac roboty bez wzgledu na koszty i oddaję sprawe do sądu za nieuzasadnione obciążenie kosztami , bo w obowiązku każdego pracodawcy jest szkolenie pracownika i ponoszenie kosztów we własnym zakresie . pozdrawiam !!

Re: podłożyć się czy nie

Nie moze to byc , MF sie w koncu polapal :lol: ale nie chce szanownego MF-a martwic , mysle ze ta stategia przyniesie skutek odwrotny , bo o ile ludzie teraz mimo wszystko sie do pracy jeszcze przyjmuja, to po takim numerze ( zwlaszcza jak sie to rozniesie wsrod zinteresowanych) moze ilosc chetnych spasc znacząco,( w sporcie nazywa sie to strzal samobojczy :wink: ) podoba mi sie tez mentalnosc szanownego MF-a , nie podoba wam sie praca i zarobki :?: .....no to my was zmusimy zeby sie spodobała :twisted:, zgadzam sie z młodymi, mentalnosc naszych zwierzchnikow jest porazajaca, ciesze sie ze ZKC mam bardzo dawno za soba i odjesc moge w chwili dowolnej i praktycznie bezkosztowo.

Myślę, że to się przed żadnym sądem nie utrzyma. Ale trochę się pewnie trzeba będzie poużerać. No i ktoś będzie musiał pierwszy przetrzeć szlak.
Ale swoją drogą to mentalność z czasów komunizmu. Niedługo będą nas zmuszać żebyśmy byli zadowoleni z pracy. A jak ktoś będzie chciał odejść to z tyłu będzie stał oficer polityczny z kałaszem i hasłem "ani kroku wstecz". Komuś się chyba w MFie stare "dobre"czasy przypomniały :evil:

Re: podłożyć się czy nie

Anonymous napisał:
karamba napisał:
Informuję szanownych towarzyszy niedoli, że w mf-ie zaskoczyli, że duża część funkcjonariuszy się podkłada. Przeprowadzono wywód logiczny, który zmierza do ponoszenia kosztów zkc + pochodne pomimo nie zdanych egzaminów. Obowiązkiem funkcjonariusza celnego jest szkolenie i stałe podnoszenie kwalifikacji. Nie zdanie egzaminu jest jednoznaczne z niewywiązaniem się z obowiązku a co za tym idzie zwolnienie jest z winy funkcjonariusza. Stąd prosta droga do obciążenia funkcjonariusza wszystkimi kosztami. Chytrze wymyślili. Info ponoć przekazano już do kadr w izbach. :lol: :evil: karamba

d.. jasia i marysi. Już wygrywają sprawy sądowe o niesłusznie pobierane koszty. Tylko nie wszyscy o tym wiedzą a niektórzy nie chcą się bawić w adwokatów. Ale sprawy są z góry do wygrania. Tym ludzi nie zatrzymają.

p.s. Coś mi w gardle drapie... tak około 17-18 XII;)

a mógłbyś podać jakieś podstawy prawne? żeby mieć ASa ;)

dziekuję

Przyłączam się do prośby abyś wrzucił na forum jakieś podstawy, na które można się powołać w czasie rozmowy z dyrektorem :)

Pozdrawiam.

Podstawa prawna to cytat z filmu „Kingsize” „ …mogą nas nie kochać ale my będziemy kochać ich tak długo i mocno, że w końcu nas pokochają”. Ptaszyskom Ich – a co! Bez żartów jednak to osobiście nie znam przypadków wygranych spraw sądowych natomiast info o pomyśle Kirkojadków słyszałem od mojej Psiapsiułki zatrudnionej w MF-e . Pozdro. Karamba :lol:

u mnie młodzi zastanawiają się nad tym egzaminem. Zimno jest można się rozchorować ;)

jedzie na pewno Białystok i Gdynia

Jedź! Będzie więcej ludzi do zabawy! To już ostatnie egzaminy przed masowymi ucieczkami z SC. Też jade, ale nie dla egzaminu tylko dla min z mf gdy powiem że dziękuję nie skorzystam;)
p.s. Inna robota już nagrana - też Ci tak radze

a ja slyszalem ze egzaminy beda 17-18 i 18-19. ja przyjade 17 wieczorem i mam nadzieje ze wszyscy zaufani jak np ptys i stifler tez sie wykaza rozsadkiem i spotkamy sie 17go wieczorem w kawiarni na piwku i rozniesiemy ten osrodek jak to w zwyczaju bylo na zkc w muszynie.pozdrowienia

Back
Do góry