G
Guest
Gość
Re: mobbing
tez to slyszalam.
ale wystarcza swiadkowie, wydaje mi sie...
pzdr
tez to slyszalam.
ale wystarcza swiadkowie, wydaje mi sie...
pzdr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
... Służba Celna cierpi na niedobory kadrowe. Tymczasem wskutek kilkuletniej polityki Państwa, od pewnego czasu nasila się proces związany z fluktuacją kadr, która charakteryzuje się tym, iż najbardziej doświadczone kadry odpływają ze Służby Celnej do sektora prywatnego lub opuszczają terytorium naszego kraju. Proces ten w ostatnich miesiącach ulega nasileniu. Problem nie zostaje wcale rozwiązany nowymi naborami, gdyż młodzi ludzie, przychodząc do Służby Celnej, których notabene jest coraz mniej, trafiają w nasze szeregi głównie po to, aby zdobyć jedynie jakiś staż po studiach. Dochodzi nawet do takich przypadków, że młodzi celnicy w służbie przygotowawczej celowo nie zdają obowiązkowych egzaminów do służby stałej. Robią tak tylko dlatego, by uniknąć ponoszenia kosztów, które Państwo Polskie wydało na ich szkolenie...
młodziak napisał:eh......
czytam te wasze posty i zastanawiam sie czy mam do czynienia z ludźmi ułomnymi ( bez obrazy)
jasne ze ten haracz jest legalny
w świetle przepisów to jest tak jak piszecie nie powinno się od nas wymagac zwrotu kosztów
ale przepisy regulują kwestie ogólne natomiast meritum (szczegóły) reguluje nie ustawa tylko umowa cywilno-prawna podpisana między dyrektorem izby a pracownikiem to ta umowa jest wiążąca i zadem sad nie stwierdzi jej wadliwości ani znamion unieważnienia
kochani moi
po prostu widziały gały co podpisywały!!!!!!!!!!
a teraz pretensje i żale
możecie sobie tymi żalami tyłek wytapetować a kasę z was i tak ściągną
znam wielu co sie procesowali i niestety oprócz odsunięcia w czasie i tak maja zasądzoną egzekucje i do tego nieraz muszą ponosić dodatkowe koszty
przykra sprawa ale niestety to real