digital411
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 215
tzn co konkretnie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wartościowanie. Zarządzenia w sprawie wartościowania już podpisane więc lada dzień machina ruszy... Czym skończyło się ostatnie wszyscy dobrze pamiętamytzn co konkretnie
jakie zarządzenie?Wartościowanie. Zarządzenia w sprawie wartościowania już podpisane więc lada dzień machina ruszy... Czym skończyło się ostatnie wszyscy dobrze pamiętamy
Wartościowanie. Zarządzenia w sprawie wartościowania już podpisane więc lada dzień machina ruszy... Czym skończyło się ostatnie wszyscy dobrze pamiętamy
Zarządzania dyrektora. Dot. też funkcjonariuszy. Wielkie sorry za nietrzymanie się tematu. Kończę zatem ten wątek. Chciałam tylko żeby Ci co jeszcze się łudzą że to koniec przejrzelijakie zarządzenie?
Być może. Jednak z powodu braku podstawy prawnej do jego wydania w stosunku do f-szy, jest do obalenia. O ile zostało wydane. Już był taki przypadek, bodajże w IAS W-wa. Najpierw zostało wydane w kwietniu zarządzenie dot. sł cyw i f-szy, a następnie uchylone kolejnym dot. już tylko cyw. Było to chyba na początku maja. Ale jak to się mówi - "pożyjemy, zobaczymy" na co ich jeszcze stać. Pewnie jeszcze na wiele...Zarządzania dyrektora. Dot. też funkcjonariuszy. Wielkie sorry za nietrzymanie się tematu. Kończę zatem ten wątek. Chciałam tylko żeby Ci co jeszcze się łudzą że to koniec przejrzeli
Pewnie Marian Alga - Banaś z Cenckiewiczem drukują już na Siwego teczkę.Tego zostawić nie można
http://crowdmedia.pl/ministerstwo-finansow-bezwzgledne-kara-walke-szefem-kas/
A ja ciekawy jestem, czy wszyscy "uciekinierzy" z byłych organizacyjnych, logistyk, kontroli wew.,i innych izbowych posadek, którzy ulokowali się na eleganckich stołeczkach funków (i to wysoko), cieszący się terez z dodatkowego przywileju emerytury, tak chętnie pojadą bronić sławka i protestować przeciw tej anarchii ... motywacji już nie ma... zasiedli. Została nas garś chyba pokonanych ...
Marian B. (BESTIA).
Sławku, jesteś Wielkim Człowiekiem i tak pozostanie, na zawsze!!!!!!!!
Niech się nie cieszą ci, ktorym udało się zamienić stołek na mundurek (niepotrzebne były kwalifikacje i przebieg służby) i przełożeni, którzy podjęli w lutym takie decyzje. Nie daruję lat spędzonych na granicy i na starość w imię "służby" referaty postępowania i zero szans na emki. Mam kwalifikacje i poradzę sobie poza KAS, ale wcześniej zobaczy światło dzienne kumoterstwo i koneksje. Dość tej prywaty!A ja ciekawy jestem, czy wszyscy "uciekinierzy" z byłych organizacyjnych, logistyk, kontroli wew.,i innych izbowych posadek, którzy ulokowali się na eleganckich stołeczkach funków (i to wysoko), cieszący się terez z dodatkowego przywileju emerytury, tak chętnie pojadą bronić sławka i protestować przeciw tej anarchii ... motywacji już nie ma... zasiedli. Została nas garś chyba pokonanych ...