Pracuję w takim miejscu, gdzie nie ma nawet intranetupatrz strona ias olsztyn w intranecie
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pracuję w takim miejscu, gdzie nie ma nawet intranetupatrz strona ias olsztyn w intranecie
Z tego co ostatnio słychać sporo osób z OC Białystok zasili OCD Kuźnica a zostaną tylko kierownicy i ci co mają uprawnienia na samochody służbowe ale część ma również iść do dozoru tak więc kto kierownikiem lub kierowcą albo obsługa uproszczonych zostaje.Pracuję w takim miejscu, gdzie nie ma nawet intranetu
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
To ostatnie zapewneA cóż oni w tych dozorach robić bedą? Automaty się skonczyly. Fajki nie widzą. Wszyscy rzucą sie na fryzjerów i szewców po paragony??? Czy tylko po to by się ciepło schowac?
A cóż oni w tych dozorach robić bedą? Automaty się skonczyly. Fajki nie widzą. Wszyscy rzucą sie na fryzjerów i szewców po paragony??? Czy tylko po to by się ciepło schowac?
No i jak sytuacja? Są już jakieś konkrety bo chyba póki co było więcej plotek niż faktów, terminy zmian chyba też 3 funkcjonują.Pewnie szykowane są przygotowania do likwidacji Delegatur która ma nastąpić po 01.01.2018r. I znów będzie podział i tworzenie nowych działów , referatów żeby poupychać właściwe osoby na właściwe stanowiska ( dobrze płatne ).
słyszałem, że w waszej IZbie Administracji Skarbowej śa niezłe przekręty w mianowaniu na funkcjonariuszy celno-skarbowych, a nikt tu nic nie pisze , to tylko plotki?
Plotki? Ale jaja. Wszyscy wiedzą że tu rządzą układy i układziki wszelkiej maści.Z jakiego źródła słyszałeś te informacje? Kurcze, już chyba z 10 raz dochodzą do mnie takie wiadomości... trochę bullshit. Chciałbym wiedzieć kto te plotki rozsiewa...
W Białymstoku jest tak samo jak na całej ścianie wschodniej towsrzyso-rodzinno-religijne klany rządzą wszystkim i wszystkimi jak nie masz odpowiedniego nazwiska albo wyznania to jesteś nie nasz. Nagrody, awanse itd tylko swoim i między sobą .Plotki? Ale jaja. Wszyscy wiedzą że tu rządzą układy i układziki wszelkiej maści.
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Plotki? Ale jaja. Wszyscy wiedzą że tu rządzą układy i układziki wszelkiej maści.
W Białymstoku jest tak samo jak na całej ścianie wschodniej towsrzyso-rodzinno-religijne klany rządzą wszystkim i wszystkimi jak nie masz odpowiedniego nazwiska albo wyznania to jesteś nie nasz. Nagrody, awanse itd tylko swoim i między sobą .
Żenada ? Chyba prawda w oczy koleOdpisujesz sam sobie ? Czy zapomniałeś się przelogować ? Żenada.....
Odpisujesz sam sobie ? Czy zapomniałeś się przelogować ? Żenada.....
Wracają "swoi " o odpowiednim statusie i poparciupotwierdzona wiadomość: dwie panie z DS w delegaturze tzw. sekretarki wróciły do munduru.ciekawe jeszcze kto wrócił?
Wracają "swoi " o odpowiednim statusie i poparciu
A jakie to nadchodzące zmiany mają nastąpić? .Wydaje się że już wszystko między sobą podzielili a swoich poobsadzali tam gdzie trzeba.W obliczu nadchodzących zmian podejrzewam, że spektakularnych transferów będzie bardzo dużo.
A jakie to nadchodzące zmiany mają nastąpić? .Wydaje się że już wszystko między sobą podzielili a swoich poobsadzali tam gdzie trzeba.
potwierdzona wiadomość: dwie panie z DS w delegaturze tzw. sekretarki wróciły do munduru.ciekawe jeszcze kto wrócił?
Podobno teraz ubiera się w mundurek z-ca dias znany esteta i chodzi tak na Słonimskiej po wieżowcu. W sumie archiwum to typowo mundurowy temat.Nie mów, że to TE panie, o których myślę... Ja pierdu...