Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeśli ktoś do tej pory jeszcze miał złudzenia w jakiej "firmie" pracujemy i w jakim kraju żyjemy to chyba powinien pozbyć się wszelkich złudzeń. Chichot losu ? Nie to nie fikcja filmowa to " real life " . Wiecie o czym piszę oczywiście, te ostatnie newsy o człowieku, który trzymał wszystko za mordę są prawsziwe.
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Strasznie enigmatycznie piszesz! Jak coś wiesz to napisz konkretnie! Nie mieszajmy ludziom w głowach....wystarczy, że już "górka" nami nieźle zamieszała!
Górka już zupełnie nie wie co robi, albo robi aby pokazać że coś się dzieje - CUDO, odprawy ostateczne na granicy? Było już nieraz opisywane CUDO i ich odprawy z zamkniętymi oczami, temat odpraw na granicy również był przerabiany i znowu powrót do chybionych pomysłów. Kapica już to przerabiał, podobnie jak e-booking i inne urojone pomysły. Wszystko to jest medialne, ale nijak nie przystające do realiów zewnętrznej granicy UE...
Strasznie enigmatycznie piszesz! Jak coś wiesz to napisz konkretnie! Nie mieszajmy ludziom w głowach....wystarczy, że już "górka" nami nieźle zamieszała![/QUOT
Piszę to, co wiem. I to nie jest wcale mieszanie ludziom w głowach. Lepiej byłoby, gdybym "sprzedawał" Wam "cuda - wianki"?
Strasznie enigmatycznie piszesz! Jak coś wiesz to napisz konkretnie! Nie mieszajmy ludziom w głowach....wystarczy, że już "górka" nami nieźle zamieszała![/QUOT
Piszę to, co wiem. I to nie jest wcale mieszanie ludziom w głowach. Lepiej byłoby, gdybym "sprzedawał" Wam "cuda - wianki"?
tylko że ty niewiele piszesz - enigmatyczne niejasne aluzje, sugestie
napisz to co wiesz i myślisz zamiast siania zamętu w głowach
nikt nie wie co ci siedzi w głowie i o czym myślisz pisząc np. "Witam.
Jak wieść gminna niesie szykują się kolejne "dobre zmiany" tym razem kontroli rynku. Czyżby miałaby być to zapowiedź czegoś grubszego? "
ale i tak czarna wdowa jest bardziej enigmatyczna
Crank to ten sam pan
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Hej crank wiem kim jesteś , chce sie Tobie pisac, zaraz odchodzisz na odpoczynek, myślisz że pisaniem cos zmienisz
Pojawiają się pierwsze wyroki WSA np. w Szczecinie na korzyść ucywilnionych i tych , którzy nie dostali propozycji . Klany rodzinno-przyjacielsko-religijne obecnie maja się świetnie i tylko wzmocniły się ale jeśli wyroki staną się prawomocne i ludzie będą wracać do służby i do munduru czy nie naruszy to obecnej KAMORRY ? W końcu posypią się również pozwy cywilne przeciwko konkretnym osobom ze średniej i wyższej kadry "oficerskiej" i nie tylko . Mam nadzieję że litości nie będzie.
Przestań, nic się nie zmieni, klan z pewnego miasteczka na podlasiu jak ma się dobrze tak będzie miał się jeszcze lepiej. Zanim sprawy ucywilnionych i tych bez propozycji skończą sie pozytywnie to minął lata, będą odwołania, potem kolejne itd. To wszystko trzeba by było zaorać i zbudować od nowa.Pojawiają się pierwsze wyroki WSA np. w Szczecinie na korzyść ucywilnionych i tych , którzy nie dostali propozycji . Klany rodzinno-przyjacielsko-religijne obecnie maja się świetnie i tylko wzmocniły się ale jeśli wyroki staną się prawomocne i ludzie będą wracać do służby i do munduru czy nie naruszy to obecnej KAMORRY ? W końcu posypią się również pozwy cywilne przeciwko konkretnym osobom ze średniej i wyższej kadry "oficerskiej" i nie tylko . Mam nadzieję że litości nie będzie.
Kolejny dowód na to że to państwo w państwie i lokalne układy przetrwają nawet wojnę nuklearnąa "mówili" że jak powrót do munduru to tylko na granicę, ale widać będą wyjątki od reguły