zamykani celnicy

• Thread starter Thread starter ela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
TAK ,JESZCZE LEPSZY JEST Z LUBLINA ,KTÓRY SPRZEDAŁ SWOJĄ KLIENTELĘ W PROKURATURZE PRZEMYSKIEJ I WZIĄŁ ŁADNA SUMKĘ,NIECH POCHWALA SIE CI KTÓRYM KAZAŁ SIĘ PRZYZNAĆ NAIWNIAKI

WSZYSCY WIEDZĄ O KIM MOWA-POCO MA SIĘ PRZYZNAWAĆ
t będzie świadczyć to jedynie o tym ,czy te osoby mają jeszcze honor ,czy wogółe nigdy nie mieli,i czy wreszczie bedą mogli chodzić po mieście z podniesionymi głowami ,osobiście nie chciałbym być bohaterem tego forum

Myśle,że teraz jak wprowadzili tak szybko i od tyłu Rozporządzenie o kompetencjach SG, to już chyba nikt nie ma złudzeń, że nas chcą rozwiązać, a nie dogadać się.!!!
To jest ostatnia nasza szansa, żebyśmy w ogóle istnieli i żeby nas nie pozwalniali i pozamykali za brak zaufania i działania antypństwowe (prokurator nie takie prowadziła postepowania z polecenia - np. w sprawie gen. NILA obejrzyj pl.youtube.com/watch?v=dyCKgMA1CNA).

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
A co z tymi, którzy nie polegli, ale siedzieli w pierdlu i są zwolnieni? Czy oni wrócą? Chyba nie...
jestem jednym z nich i jestem pewien że wrócimy[/quoteie
wszystko zależy jak ten zapis bedzie brzmiał...o tym można mówic w chwili kiedy bedzie w sejmie lub jakiś projekt w internecie

PROPANUJĘ ZAŁOŻYĆ STOWARZYSZENIE ŻON ZATRZYMANYCH FUNKCJONARIUSZY,NASI MĘŻOWIE NIE MOGĄ NARAZIE NIC.ALE PRZECIEŻ TA SPRAWA TEŻ NAS DOTYCZY.MOŻE W KOŃCU ODWAŻYMY SIĘ KOMUŚ KOMPETENTNEMU OPOWIEDZIEĆ O TYM CO PRZEŻYŁYŚMY I NASZE DZIECI W ZWIĄZKU Z TAK OKRUTNYMI ZATRZYMANIAMI NASZYCH MĘŻÓW.MYŚLĘ ŻE KTOŚ(MINISTER SPRAWIEDLIWOŚCI)
MUSI SIĘ DOWIEDZIEĆ O SPOSOBIE PRZESŁUCHAŃ CZYLI OBCIĄŻASZ KOLEGĘ NIE IDZIESZ SIEDZIEĆ,A JAK NIE TO ARESZT WYDOBYWCZY.NIE WIERZĘ ŻE CALA TA SYTUACJA NIE ODBIJE SIĘ NA NASZYM ZDROWIU.

Anonymous napisał:
PROPANUJĘ ZAŁOŻYĆ STOWARZYSZENIE ŻON ZATRZYMANYCH FUNKCJONARIUSZY,NASI MĘŻOWIE NIE MOGĄ NARAZIE NIC.ALE PRZECIEŻ TA SPRAWA TEŻ NAS DOTYCZY.MOŻE W KOŃCU ODWAŻYMY SIĘ KOMUŚ KOMPETENTNEMU OPOWIEDZIEĆ O TYM CO PRZEŻYŁYŚMY I NASZE DZIECI W ZWIĄZKU Z TAK OKRUTNYMI ZATRZYMANIAMI NASZYCH MĘŻÓW.MYŚLĘ ŻE KTOŚ(MINISTER SPRAWIEDLIWOŚCI)
MUSI SIĘ DOWIEDZIEĆ O SPOSOBIE PRZESŁUCHAŃ CZYLI OBCIĄŻASZ KOLEGĘ NIE IDZIESZ SIEDZIEĆ,A JAK NIE TO ARESZT WYDOBYWCZY.NIE WIERZĘ ŻE CALA TA SYTUACJA NIE ODBIJE SIĘ NA NASZYM ZDROWIU.
bardzo chętnie ....myślę że wzorem żon zamykanych celników w lublinie..w przemyslu tez mozna się wspierać

a więc dla zamykanych celników w ostatnim okresie zz nic nie maja do zaprponowania w tych negocjacjach,emerytury dla nich nie ma jeśli nawet przepracowali 30 lat w cle a są zwolnieni nie moga iść na emeryturę...mogą iść tylko ci kórzy w chwili podpisania ustawy są zatrudnieni w sc.......restytucja ale w przyszłosci...dla tych którzy zostali zwolnieni przed wejściem tej ustawy nie maja nic do zaproponowania zwiazki zawodowe ...jest mi przykro bardzo.....już wszyscy nie pamietaja kolegów z którymi pracowali...

no proszę w gabinecie Ziobry znaleziono połamane dyski i szniszczone stace dysków znaleziono też telefony na kartę (6 sztuk) ministerstwo sprawiedliwosci to przestępcza organizacja bo posługiwała się telefonami na kartę ...innych za to obwiniali

zaproponowałbym coponiektórych z PiS-u pozamykać na trzy miechy to powiedzieliby kto im kazał tak robić a wtedy Jaruś by dał dyla do kraju, z którym nie mamy umowy o ekstradycji. :lol:

areszt wydobywczy dla niektórych, i wszystko byłoby jasne jaki miała wpływ kampania wyborcza na zamykanie celników

" po trupach a do celu" ...zamykanie ludzi i pokazywanie tego w mediach to pożywka dla plebsu zafundowana przez PiS w ramach kampani wyborczej a jak się wypuszcza celników z więzień tego już nie pokazują bo to nie jest medialne, teraz ich trzeba zamknąć to powiedzą kto im kazał, już powoli sytuacja się klaruje, zobaczymy który pierwszy ucieknie z kraju, Zbysiu czy Jaruś....

Back
Do góry