G
Guest
Gość
prokurator ma rok i sad ma rok czyli może to trwać do dwuch lat zanim zacznie sie rozprawa w sadzie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:DLACZEGO NIE PODEJMUJECIE TEMTU. CZY REALNA SZANSA POPRAW CHOREGO PRAWA POZWALA WAM ZAPOMNIEĆ O NAS ZATRZYMANYCH I ZWONIONYCH NA PODSTAWIE WYMYŚLONYCH OSKARŻEŃ. CZY ZOSTALIŚMY MIMOWOLNYMI OFIARAMI
sory ale vbyłem w pracy (nowej) jestem za cofnieciem do tyłu tego bzdurnego przepisu bo sam jestem ofiarą reżimu pisowskiego z 2007 ,zwizkowcy z porozumienia białostockiego ,wprowadzcie projejt ustawy o szybkim rozstrzyganiu sporów tj, prokurator jak nas szybko zamykał ,a potem szukał "dowodów" i nie znalazł to o czymś świadczy chyba wyłącznie o wymiarze sprawiedliwościAnonymous napisał:DLACZEGO NIE PODEJMUJECIE TEMTU. CZY REALNA SZANSA POPRAW CHOREGO PRAWA POZWALA WAM ZAPOMNIEĆ O NAS ZATRZYMANYCH I ZWONIONYCH NA PODSTAWIE WYMYŚLONYCH OSKARŻEŃ. CZY ZOSTALIŚMY MIMOWOLNYMI OFIARAMI
może nie działa ale nalezy wyczerpać wszystkie mozliwości czyli emertury tez nie działają wstecz tylko od dnia czyli nic nie maAnonymous napisał:"Zmiana art.25" , trzeba było wykończyć 400 celnych w kraju, my już nie pracujemy a prawo nie działa wstecz............
rozgoryczony
bardzo wielu ludzi skrzywdzili ...i nic pozatym....może nieliczni beda pamietać..o was zamykanych...Anonymous napisał:może nie działa ale nalezy wyczerpać wszystkie mozliwości czyli emertury tez nie działają wstecz tylko od dnia czyli nic nie maAnonymous napisał:"Zmiana art.25" , trzeba było wykończyć 400 celnych w kraju, my już nie pracujemy a prawo nie działa wstecz............
rozgoryczony