zamykani celnicy

• Thread starter Thread starter ela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Uważam,że przywrócenie do służby nie będzie takie proste.Zauważcie,że
proces zamykania za pomówienia to nie nowe zjawisko(trwa co najmniej od 2003r.-myślę o granicy zachodniej).Nie sądzę aby ktokolwiek z wymiaru sprawiedliwości miał na tyle odwagi by odkręcic te sprawy.
Obecne wydarzenia moga tylko pomóc tym których sprawa jest w toku.Nadmieniam że miałem wątpliwą przyjemnośc przesiedziec dwa miesiące za pomówienia.Ja osobiście będę walczył do końca.Wam życzę powodzenia,niech ten cały zryw nie pójdzie na marne.

Wysłany: Nie Sty 27, 2008 11:21 am Temat postu:
Opis:

--------------------------------------------------------------------------------

DYREKTOR MA W D....E JEDNOSC Z PRACOWNIKAMI. ZACIERAL RECE, KIEDY ZAMYKALI NASZE KOLEZANKI I KOLEGOW, SKWAPLIWIE UDOSTEPNIAł POTRZEBNE DANE DOTYCZACE NAS!!!
A TERAZ PROSI ABY CELNI WRÓCILI DO PRACY BO POTEM BEDZIE JESZCZE GORZEJ......ON JEST KRÓTKOWIDZEM CZY CO....A POTEM KOGO NAŚLE NA CELNYCH...TEŻ PROKURATORA? CZY WOJSKO?

Anonymous napisał:
OCZYWIŚCI ŻE DOTYCZY TO TYLKO OSÓB KTÓRYCH SPRAWY NIE ZAKOŃCZYŁY SIĘ PRAWONOCNYM WYROKIEM SĄDU

Ludzie ten proces zaczął się właśnie w 2003 roku ale powinniśmy żarządać sprawdzenie zasadności działań tych panów prokuratorów którzy uważam bezpodstawnie aresztowali ludzi całymi grupami. To nie działo się tylkko na granicy zachodniej ale i wewnątrz kraju w Warszawie i innych UC.
Wyroki jakie wydał sąd są też do podważenia bo nikogo nie uniewinniono jeżeli siedział bo musieliby mu płacić odszkodowanie. Co teraz mają zrobić ci ludzie??? Przecież procedury tak długo trwają że zanim przyjdzie czas zwrócić się do Strasburga to minie z 5-7 lat.
O to też powinniśmy walczyć.

TAK TO PRAWDA I TO TRZEBA NAGŁOSNIĆ JAK SIE TRAKTUJE CELNIKÓW..JAK SIĘ ZACHOWUJE SĄD I DLACZEGO NIKT NIC NIE ROBI W TEJ SPRAWIE TEN PROTES DAJE SZANSĘ PODNIESIENIA TEJ KWESTII...SĄDÓW I PROKURATORÓW

mnie w Cbś powiedziano ,że oni jako firma nic do mnie nie mają, to sprawa wyłącznie prokuratora z którym durnowata Haneczka ratując swoja i męza dupę poszła na współpracę,w poniedziałek hania zeznawała w srodę juz panowie przyjechali do domu z nakazami,jesli prokurator jest taki SZYBKI BILL to ,niech w takim samym tempie doprowadzi do końca sprawę, a on bidula za chorował ,tylko nie wiem czy na ospę ,czy na dyfteryt

CZYŻBY KRZYWDA LUDZKA GO DOPADŁA....I ZA TAKIE SPRAWY CELNI MAJA ZMARNOWANYCH PARE LAT...I ICH RODZINY....TO JEST SZCZYT PAŃSTWA I PRAWA JAK RÓWNIEZ SPRAWIEDLIWOŚCI

jeśli dzień przed ogłoszeniem aresztu prokurator informuje mnie ,ze jesli nic nie powiem to moze rozjaśni mi się umysł w ........,to znaczy ,że jest w zmowie z sędzią orzekajacym areszt w ...... na okres 3 m-cy,to jest ewidentny układ ,przestepczośc zorganizowana ,prokurator dowoly sam na siebie podał jak na dłoni zabrać mu immunitet niech odpowie za to karnie wraz z sędziom

Anonymous napisał:
mnie w Cbś powiedziano ,że oni jako firma nic do mnie nie mają, to sprawa wyłącznie prokuratora z którym durnowata Haneczka ratując swoja i męza dupę poszła na współpracę,w poniedziałek hania zeznawała w srodę juz panowie przyjechali do domu z nakazami,jesli prokurator jest taki SZYBKI BILL to ,niech w takim samym tempie doprowadzi do końca sprawę, a on bidula za chorował ,tylko nie wiem czy na ospę ,czy na dyfteryt
to świadczy ewidentnie ,że nie a zadnych dowodów ,a prokutator który ma ok.35 lat nie ma doswiadczenia w prowaczenia postepowania dowodowego,

DO MIE PROKURATOR POWIEDZIAŁ ZE JAK WIDZI CELNIKA TO ON WIE ŻE BIERZE ...CO TO MIAŁO ZNACZYĆ ŻE NIE JEST OBIEKTYWNY TYLKO POLUJE NA CELNIKÓW....BO ON WIE ZE KAZDY CELNY BIERZE...BIDULA JAKIŚ SŁÓW BRAK NA TEGO PROKURATORA...ODEBRANIE MU IMUNITETU TO BY DOPIERO SIE DZIAŁO

co więcej ,dDLACZEGO w medyce zamykano ludzi do aresztu od czewcw do sierpnia 2007,a potem tylko zarzuty stawiano osobom kolejno zatrzymywanym ,przecież wszyscy mamy te same paragrafy w dokumentach,o czym to świadczy ?o zbliżającej się w październiku odwilży i zmianie władzy ,czy młody dostał w sierpniu awans i nie musiał juz robic doatkowych punktów,albo przestraszył się

Anonymous napisał:
DO MIE PROKURATOR POWIEDZIAŁ ZE JAK WIDZI CELNIKA TO ON WIE ŻE BIERZE ...CO TO MIAŁO ZNACZYĆ ŻE NIE JEST OBIEKTYWNY TYLKO POLUJE NA CELNIKÓW....BO ON WIE ZE KAZDY CELNY BIERZE...BIDULA JAKIŚ SŁÓW BRAK NA TEGO PROKURATORA...ODEBRANIE MU IMUNITETU TO BY DOPIERO SIE DZIAŁO
wynika z twojej wypowiedzi jednoznacznie że z biednrgo domu pochodzi i żel mu dupę sciska ,że my pochodzimy z zamoznych rodzin

TO WSZYSTKO PRAWDA, KIEDY PRZYSZLI DO MNIE POSZUKAĆ DOWODÓW PRZESTĘPSTWA, ROBILI TO TYLKO FORMALNIE BO NAKAZ MIELI JUŻ PRZYGOTOWANY, ZADZWONILI TYLKO DO SWOJEGO SZEFA,ŻE NIC CIEKAWEGO NIE ZNALEŹLI I OCZYWIŚCIE WYWIEŹLI MNIE W KAJDANKACH, PRZYWIEŹLI NA DOŁEK A PO 2 DNIACH PROKURATOR MI MÓWI ANYM SIĘ PRZYZNAŁ BO POSIEDZĘ 10LAT, ZIGNOROWAŁ MOJE SŁOWA BO ON SWOJE JUŻ WIEDZIAŁ, KIEDY MNIE PRZYWIEŹLI Z WIĘZIENIA DO NIEGO NA PRZESŁUCHANIE PADŁO TO SAMO STWIERDZENIE,ŻE JAK SIĘ NIE PRZYZNAM TO POSIEDZĘ, JEŻELI SĄD MNIE UZNA ZA NIEWINNEGO TO I TAK TO DŁUGO POTRWA,KILKA LAT I NIC MI TO NIE DA- SŁUSZNIE TUTAJ KTOŚ ZAUWAŻYŁ,ŻE JEST GRUPA PRZESTĘPCZA, W KTÓREJ PROKURATOR Z SĘDZIĄ FERUJĄ WYROKI, ZAMKNĄĆ ICH NA TRZY MIESIĄCE TO POWIEDZĄ KTO IM NAKAZAŁ TAK ROBIĆ, WTEDY BĘDZIE WSZYSTKO JASNE.

albo powiedzieć w sądzie,że obiecał sprawę zatuszować za odpowiednią kwotę wtedy da nam spokój..ciekawe co powiedziałby sędzia!

POCZEKAJCIE jeszcze chwilę ,dopiero sie rozkręcamy ,nie mogę się doczekać,pierwszej rozprawy,prokurator będzie szczać po nogach , i pozałuje ,że sobie wroga we mnie znalazł,skurwiel jeden,chciał mnie złamać ,nie udało mu się,i jest zły o to ,że nas kilkoro ,nie poddało się

będą jaja ,jak ludzie odwołają zeznania ,które złozyli pod presja ,bo chcieli wyjść ,lub nie chcieli isć siedzieć ,wtedy przełozeni zrobią prokuratorkowi postępowanie dyscyplinarne zawiesza go w obowiazkach sluzbowych z zakazem wykonywania zawodu na kilka lat ,bądź go wywala na zbity pysk

Anonymous napisał:
POCZEKAJCIE jeszcze chwilę ,dopiero sie rozkręcamy ,nie mogę się doczekać,pierwszej rozprawy,prokurator będzie szczać po nogach , i pozałuje ,że sobie wroga we mnie znalazł,skurwiel jeden,chciał mnie złamać ,nie udało mu się,i jest zły o to ,że nas kilkoro ,nie poddało się

U nas prokurator "znalazł języka" zatrzymując funkcjonariuszkę , która w każdym protokole podaje że leczy się psychiatrycznie i to był najbardziej wiarygodny świadek. Na podstawie jej zeznań zatrzymano 24 funkcjonariuszy. Oczywiście grożąc aresztem zawsze mówił o tym, że jeszcze się nie zdarzyło żeby sąd odmówił na jego wniosek. To jest naprawdę jakaś mafia.

i to jest najsmutniejsze,że tylko ...kilkoro nas się nie dało złamać...przykre ale rozumiem tych co się dali złamać, strach w oczach o dzieci o rodziny...słabe nerwy...już im wybaczyłem ale prokuratorowi nie wybaczę nigdy jego cynizmu...a osoby które nas pomówiły jeszcze w sądzie mogą, o ile mają troszkę honoru, odwołać swoje zeznanie jako wymuszone pod presją przez prokuratora.

Anonymous napisał:
fajnie że jest taka osoba silna do czasu pierwszej rozprawy wszyscy sie otrząsnał i dadzą temu gamoniowi...za krzywdy...za rodziny....nie wolno mu tego popuścić tak być nie może

Back
Do góry