zamykani celnicy

• Thread starter Thread starter ela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anonymous napisał:
Widzę, że już się nie pamięta o zatrzymanych celnikach. Przecież to po ostatnich aresztowaniach w Dorohusku protest się zaostrzył. A w postulatach nie ma słowa o nadzorze nad bezprawnymi działaniami prokuratury.
CZY PAN SIWY ROZMAWIAŁ O TYCH SPRAWACH Z RZĄDEM PROSZĘ I ONFORMACJE NA TEN TEMAT

panie siwy ,proszę wytłumaczyć dlaczego za ostatnie zatrzymania w medyce ,dorohusku,grajewie i bezledach,jedrzychowicach nie polecieli ze stołków kierownicy oddziałów i naczelnicy uc ,nawet za brak nadzoru,,w przemyślu ZEZNAWALI LUDZIE NA NACZELNIKA UC PRZEMYŚL ,którzy głośno o tym mówią,jego prokurator nie ściga ?KIM ON JEST SZANOWNY PANIE SIWY,SKORO JA MAM W PAPIERACH PROKURATORSKICH WYMIENIONĄ OSOBĘ ,KTÓRA NIE PRACOWAŁA NA ODDZIALE W TYM CZASIE CO JA,Z KTÓRĄ SIĘ NIE ZNAMY I NIC O SOBIE NIE WIEMY,NIE JEST TO DZIWNE? PROKURATORA KTO ROZLICZY Z LICZNYCH BŁĘDÓW PROCEDURALNYCH ,ZA NIE DOTRZYMYWANIE TERMINÓW,W DOKUMENTACH ORAZ BAŁAGAN W NICH PANUJĄCY,MNIE W CBŚ W PRZEMYŚLU POWIEDZIELI ,ŻE ONI JAKO FIRMA NIC DO MNIE NIE MAJĄ,TOV JEST SKANDAL

PROKURATOR TAKIE RZECZY ŚCIGA Z URZĘDU ,A TEN CO NAS ZAMYKAŁ W MEDYCE PODOBNO SIE ROZCHOROWAŁ MOŻE TEŻ PROTESTUE TYLKO PRZECIKO CZEMU?

nie siedziałeś to nie wiesz ,straż więzienna jest na prawdę spoko,traktowano nas przynajmniej normalnie ,a nie tak jak prokurator który umówił sie z sędzią który następnego dnia orzekał areszt,dzień wsześniej prokurator mówił nam gdzie nas wywożą to świadczy tylko o jednym -O UKŁADZIE,ZA KTARY Z NIMI

tak to prawda w przemyślu .informowano nas już wcześniej strasząc ,że będą nas wywozić do reszowa, przemysla,dziewczyny do kielc,krakowa,lublina,i to samo potwierdzał sądzia to jest mafia,nie litowano się nad nikim nawet nad tymi co sami wychowują dzieci

głupi człowiek jest zagrożeniem i takiego od razu do psychiatryka na leczenie zamknięte nie mam litości dla takich tak jak dla mnie nikt nie jej nie miał

pamietajciw w postulatach o celnikach zatrzymanych i zwolnionych ,pamietajcie ,o nas oczekujących na wyjasnienie spraw karnych bez dowodów i poszlak, o domniemanu niewinności

właśnie niech dyrektorzy cofna decyzję dot. naszego zwolnenia dotyczy to ludzi którzy siedzieli ,nie przyznali się do absurdalnych zarzutów i nie składali idiotycznych zeznań na kolegów-my się nie poddaliśmy to wy też nie możecie, nikt wam nie zabierze za to wolności w walce o nasze prawa i przywileje

SKOWRONEK NAWET NIE ZAINTERESOWAŁ SIE LUDZMI ,KTÓRZY POSZLI SIEDZIEĆ ,NIE ZBADAŁ CZY BYŁY PODSTAWY KU TEMU TYLKO ZWOLNIENIA Z PRACY WYSYŁAŁ DO KRYMINAŁÓW ,TERAZ PROSI NA KOLANACH ,ŻEBY LUDZIE WRÓCILI DO PRACY? NIECH POPROSI WUJKA KUCHCIŃSKIEGO ,ŻEBY NA JAMIE POMÓGŁ KRĘCIĆ WÓZKI ,NIECH ZROBI RAZ W YCIU SENSOWNY KROK ,WYWALIĆ SKOWRONKA

właśnie niech dyrektorzy cofna decyzję dot. naszego zwolnenia dotyczy to ludzi którzy siedzieli ,nie przyznali się do absurdalnych zarzutów i nie składali idiotycznych zeznań na kolegów-my się nie poddaliśmy to wy też nie możecie, nikt wam nie zabierze za to wolności w walce o nasze prawa i przywileje

prawda ,nie poczekał na rozpatrzenie zażaleń na areszt,które zostały wzięte pod uwagę przez sąd wyższej instancji,od DOKTOR PRAWA KARNO-SKARBOWEGO NIE ZNA SIE NA NICZYM ,DOKTORAT POSAŁ Z MANDATÓW I PROTOKOŁÓW KARNYCH ,PISANYCH PRZEZ LUDZI ,DOSTAWAŁ GOTOWE MATERIAŁY ,TEZ MI WYSIŁEK

mało z tego..niech zwróci zabrany nam honor funkcjonariusz! co może powiedzieć o naszej służby człowiek ,który jej nawet nie przeżył..został dyrektorem z nadania PiSowskiego, przywracając nas do służby pokazałby swoją łączność z zawodem a tak pokazuje tylko swoje poddaństwo tym, którzy nie mają zielonego pojęcia o naszej pracy niewolniczej.

ROZMAWIALEM WCZORAJ Z SIWYM .ZAPROPONOWAŁEM MU ŻEBY JEDNYM ZE SPOSOBÓW MOGĄCYCH ROZWIĄZAĆ PROBLEM MOGŁA BYĆ DECYZJA O NATYCHMIASTOWYM COFNIĘCIU DECYZJ ZWALNIAJĄCYCH FUNKCJONARIUSZY NA PODSTAWIE ART 25 UST.1 PKT 8a I 8b.KAŻDY DYREKTOR WYDAJĄCY DECYZJE MOŻE JĄ COFNĄĆ.BEDZIE TO GEST SWIADCZĄCY O CHĘCI PRZEPROWADZENIA REFORMY NASZEJ SŁUZBY.POTRZEBNA JEST TYLKO DECYZJA RZĄDU. COFNIĘCIE TYCH DECYZJI OD PONIEDZIAŁKU 28 STYCZNIA MYŚLĘ ŻĘ ROWIĄZAŁO BY OBECNĄ SYTUACJĘ

GOŚCIU JAKA BYŁA ODPOWIEDŹ SIWEGO W TYM TEMACIE CZY BYŁY PODNOSZONE TE TEMATY PZRY ROZMOWACH....PRZYWRÓCENIE ZATRZYMANYCH CELNYCH JEST ZNACZĄCYM KROKIEM WYRAŻENIA DOBREJ WOLI PRZEZ RZĄD W SPRAWACH OCHRONY PRAWNEJ CELNIKÓW ...TRWANIE DALEJ TEGO ART DOPROWADZI DO HURTOWYCH ZATRZYMAŃ CELNIKÓW I POMÓWIEŃ PRZEZ CYKORÓW KTÓRZY ZE STRACHU MÓWIĄ CO IM DO GŁOWY PRZYJDZIE

Anonymous napisał:
ROZMAWIALEM WCZORAJ Z SIWYM .ZAPROPONOWAŁEM MU ŻEBY JEDNYM ZE SPOSOBÓW MOGĄCYCH ROZWIĄZAĆ PROBLEM MOGŁA BYĆ DECYZJA O NATYCHMIASTOWYM COFNIĘCIU DECYZJ ZWALNIAJĄCYCH FUNKCJONARIUSZY NA PODSTAWIE ART 25 UST.1 PKT 8a I 8b.KAŻDY DYREKTOR WYDAJĄCY DECYZJE MOŻE JĄ COFNĄĆ.BEDZIE TO GEST SWIADCZĄCY O CHĘCI PRZEPROWADZENIA REFORMY NASZEJ SŁUZBY.POTRZEBNA JEST TYLKO DECYZJA RZĄDU. COFNIĘCIE TYCH DECYZJI OD PONIEDZIAŁKU 28 STYCZNIA MYŚLĘ ŻĘ ROWIĄZAŁO BY OBECNĄ SYTUACJĘ

DYREKTOR MA W D....E JEDNOSC Z PRACOWNIKAMI. ZACIERAL RECE, KIEDY ZAMYKALI NASZE KOLEZANKI I KOLEGOW, SKWAPLIWIE UDOSTEPNIAł POTRZEBNE DANE DOTYCZACE NAS!!!

Back
Do góry