G
Guest
Gość
ŚWIĘTA RACJA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:tak, byłem jego uczniem ale już nie pracuję, inni o to zadbali abym nie doczekał emerytury celnej, na granicę nie pójdę jak ci co honoru nie mieli i nie mają ajak chodzą po granicy to zapewne z kamerą w guziku aby przypochlebić się prokuratorowi
Anonymous napisał:zgadzam się ,ale pamiętajmy ,że ludzka krzywda musi znaleźć sprawiedliwość,nie chciałbym być w skórze hanki ani prokuratora ,czekam z niecierpliwościa na pierwsze rozprawy,ten pan popamięta sobie krzywdę wyrzadzona mi i mojej rodzinie,jak moja matka poszła do niego z prośba o widzenie ze mna to dał jej dopiero po miesiącu ,jak jej wcześniej odmawiał gdy pytała od kogo to zależy ,to powiedział ,ze od niego i w tej chwili mu się nie chce wyrażać zgody na widzenie ze mną
wszystkie chyba nie?Anonymous napisał:Tak się zastanawiam dlaczego do tej pory nie opisaliśmy nigdzie naszych przeżytych dni za kratkami, naszego upokorzenia za pomówienia tchórzy i pań, ktore stwierdziły- dlaczego tobie ma być lepiej niż mnie.
Anonymous napisał:przestań się domyślać, nie jestem Piotrkiem..czy tylko Piotrka znasz ze starych celnych? jestem starszy od niego i mimo to dałem sie Hani oczernić