Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
prosze ,dlaczego nikt nie strasjkował jak był PIS u koryta??/i zamykano nas jak pst w schronisku....
wybacz masz rację ale nie czas rozdrapywać rany , jestem zoną celnika i mówiłam żeby wszyscy razem złożyli wypowiedzenie z pracy w wyrazie protesu (mówię o medyce)że to jest chore co się dzieje, ale nikt nie miał aż tak dużej wyobraźni oni to wiedzieli wzięli was psychologicznie i nie musieli nagle uszczuplać kadr a wszyscy mysleli ze to się szybko skończy ...nie skończyło się, jednych zamknęli ,inni sami się zwolnili ...gdyby medyka zareagowała po 5 środach, dziś bylibyście w innym miejscu ...ale trzeba było aresztowań na innych przejsciach żeby wściekłość dało jakiś efekt ...może to coś zmieni ..miejcie nadzieję ...czy to PIS czy PO nie istotne ważny jest cel ...efekt nie dać się poniewierać podnieść głowę ...walczyć o godnośc tego zawodu...o przyszłość...solidarnie ...solidarność w działaniu przyniesie efekt...i
wytrwałość...
zrezygnujecie zeszmacicie się do cna
ZAPYTAJCIE STARYCH COLLI CO JESZCZE PRACUJĄ O AUTORYTET CŁA PRZEMYŚLA KIM BYŁ Z CZYM I O CO WALCZYŁ,DLACZEGO TAK SZYBKO,ODSZEEDŁ,-JEŚLI BĘDZIE MIAŁ OCHOTĘ OTYCH SPRAWACH POGADAĆ JEST TO JEDEN COLL KTÓRY BYŁ JEGO UCZNIEM ,A NADAL PRACUJE JEST TO KIER.ZMIANY PIOTR S.-PIOTREK MASZ TO COŚ W TYM FACHU-JESTEŚ JAKI JESTEŚ ALE ZAJEFAJNY GOŚĆ Z CIEBIE
MŁODSZY O PARENAŚCIE OD CIEBIE -
ZAWIESZONY COLL-
w moich oczach jesteś KOCHANĄ KOBIETĄ SWOJEGO CELNIKA MĘŻA,OJCA -PISOWNIA MA WYRAZ,JA TO WIEM ,ŻE W TYM ZAWODZIE TAK TO WYGLĄDA JAK PRAWDZIWY COLL WIDZI SWOJE MIEJSCE MASZ PRAWO BYĆ ZŁA POZDRAWIAM
ZAWIESZONY STARY COL Z IC PRZEMYŚL