zamykani celnicy

• Thread starter Thread starter ela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
co zrobiła opalińska wielki swiadek koronny mądry nigdy tej potłuczonej baby by nie słuchał,jak ona wszystko o wszystkich wiedziała to powinna wiedzieć również z kim tej nocy dziaiaj śpię i jakiego koloru mam srtingi,prokurator sam zakpił z siebie słuchając jej bzdur,ja się w kwietniu dowiedziałam kim jest jej mąż jak czarni przynieśli mi protokł na jej męża na 300 kartonów bo go złapali na drodze,że u niej CBŚ w ostatnich 6 latach był już 3 razy,. to wogóle dlaczego naczelnik uc dawał ja na granicę?może był jej wspólnikiem,że miała taka swobodę

brawo fakty mówia same za siebie,a te pisma o zwolnieniu z pracy które btyły pisane na kolanie i wysyłane do aresztów,nawet im reka nie zadrżała jak podisywali te dokumenty

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
prosze ,dlaczego nikt nie strasjkował jak był PIS u koryta??/i zamykano nas jak pst w schronisku....
wybacz masz rację ale nie czas rozdrapywać rany , jestem zoną celnika i mówiłam żeby wszyscy razem złożyli wypowiedzenie z pracy w wyrazie protesu (mówię o medyce)że to jest chore co się dzieje, ale nikt nie miał aż tak dużej wyobraźni oni to wiedzieli wzięli was psychologicznie i nie musieli nagle uszczuplać kadr a wszyscy mysleli ze to się szybko skończy ...nie skończyło się, jednych zamknęli ,inni sami się zwolnili ...gdyby medyka zareagowała po 5 środach, dziś bylibyście w innym miejscu ...ale trzeba było aresztowań na innych przejsciach żeby wściekłość dało jakiś efekt ...może to coś zmieni ..miejcie nadzieję ...czy to PIS czy PO nie istotne ważny jest cel ...efekt nie dać się poniewierać podnieść głowę ...walczyć o godnośc tego zawodu...o przyszłość...solidarnie ...solidarność w działaniu przyniesie efekt...i

wytrwałość...zrezygnujecie zeszmacicie się do cna

w moich oczach jesteś KOCHANĄ KOBIETĄ SWOJEGO CELNIKA MĘŻA,OJCA -PISOWNIA MA WYRAZ,JA TO WIEM ,ŻE W TYM ZAWODZIE TAK TO WYGLĄDA JAK PRAWDZIWY COLL WIDZI SWOJE MIEJSCE MASZ PRAWO BYĆ ZŁA POZDRAWIAM

ZAWIESZONY STARY COL Z IC PRZEMYŚL

Wiem, że jeszcze w grugniu 2007 Baśka Smolińska woziła dla Pitery kopie akt spraw aresztowanych zolli z Przemyśla (i nie tylko). Podobno Pitera juz wysłała pismo do Min. Sprawiedliwości w sprawie weryfikacji zasadności oskarżeń i aresztowań. Teraz tylko jest jedna kwestia, czy Pani Pitera jeszcze coś może , bo ostatnio (po sprawie szefa CBA) nie jest ponoć już na topie w PO.

a co z tymi gwiazdamik polskiego cła które tak barwnie opowiadały na ludzi się dzieje,chdza jeszcze po mieście?moralistki największe,

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
prosze ,dlaczego nikt nie strasjkował jak był PIS u koryta??/i zamykano nas jak pst w schronisku....
wybacz masz rację ale nie czas rozdrapywać rany , jestem zoną celnika i mówiłam żeby wszyscy razem złożyli wypowiedzenie z pracy w wyrazie protesu (mówię o medyce)że to jest chore co się dzieje, ale nikt nie miał aż tak dużej wyobraźni oni to wiedzieli wzięli was psychologicznie i nie musieli nagle uszczuplać kadr a wszyscy mysleli ze to się szybko skończy ...nie skończyło się, jednych zamknęli ,inni sami się zwolnili ...gdyby medyka zareagowała po 5 środach, dziś bylibyście w innym miejscu ...ale trzeba było aresztowań na innych przejsciach żeby wściekłość dało jakiś efekt ...może to coś zmieni ..miejcie nadzieję ...czy to PIS czy PO nie istotne ważny jest cel ...efekt nie dać się poniewierać podnieść głowę ...walczyć o godnośc tego zawodu...o przyszłość...solidarnie ...solidarność w działaniu przyniesie efekt...i

w moich oczach jesteś KOCHANĄ KOBIETĄ SWOJEGO CELNIKA MĘŻA,OJCA -PISOWNIA MA WYRAZ,JA TO WIEM ,ŻE W TYM ZAWODZIE TAK TO WYGLĄDA JAK PRAWDZIWY COLL WIDZI SWOJE MIEJSCE MASZ PRAWO BYĆ ZŁA POZDRAWIAM

JESZCZE JEDNO TOBIE POWIEM OPALINSKIEJ OJCIEC PRZEWRACA SIĘ W GROBIE ZA TO CO JEGO KOCHANE DZIECKO ZROBIŁO-TO BYŁ PRAWDZIWY COLL Z KRWI I KOŚCI KIEROWNIK ZMIANY ,SZEF ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH,LUDZIE CO JĄ PRZYJELI DO PRACY MYŚLELI,KREW Z KRWI ZAJE FAJNA BABA I CO?PUDŁO- GUWNO MAŁE PASKUDNE

właśnie ucichła nawiększa gwiazda,zaprzyjaźniona z władzami icp-śl?
jak tam budowa domu ,może maltę miesza i nie ma czasu latać po znajomych,a może nikt nie chce rozmawiać z "lokalna rozgłośnią"

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:

JESZCZE JEDNO TOBIE POWIEM OPALINSKIEJ OJCIEC PRZEWRACA SIĘ W GROBIE ZA TO CO JEGO KOCHANE DZIECKO ZROBIŁO-TO BYŁ PRAWDZIWY COLL Z KRWI I KOŚCI KIEROWNIK ZMIANY ,SZEF ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH,LUDZIE CO JĄ PRZYJELI DO PRACY MYŚLELI,KREW Z KRWI ZAJE FAJNA BABA I CO?PUDŁO- GUWNO MAŁE PASKUDNE[/quote

WOJTEK-WIEM ZE,WIDZISZ TO Z GÓRY-BO NA GÓRĘ ZAWSZE ZASŁUGIWAŁEŚ PRZEPRASZAM ZA TO CO ZROBIŁO TWOJE DZIECKO TY ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH OCZACH PRAWDZIWY COLL
MODLĘ SIĘ ZA CIEBIE BYŁEŚ AUTORYTETEM

CELNY CO ZNAŁ I PAMIĘTA-WYBACZ TAK WYGLĄDA ŻYCIE-JAK CIEBIE NIEMA PARENAŚCIE LAT

i pomyśleć..ja kiedyś, jako młody celny zdobywałem szlify u kier.O. byłem dumny bo wiele mnie nauczył, to co nauczyłem się od niego przekazywałem młodszym, wiedziałem zawsze,że praca jest najważniejsza, celnik uczy się całe życie! a teraz...z pomówienia A.O. m.in. ja zostałem potraktowany jak ostani śmieć a prokuratorowi jest wszystko jedno bo dla niego w nocy wszystkie koty są czarne, nie pofatygował się nawet sprawdzić w nikłym śwaitełku dobrej woli ilu w tej gromadzie jest białych kotów, było polityczną wolą medialnie podziałać na środowisko, no cóż..przedwczesne wybory były planowane i trzeba było czymś zaszokować ludzi...naszym kosztem..jakby go tak przycisnął to powiedziałby z czyjego polecenia to uczynił.

zgadzam się ,ale pamiętajmy ,że ludzka krzywda musi znaleźć sprawiedliwość,nie chciałbym być w skórze hanki ani prokuratora ,czekam z niecierpliwościa na pierwsze rozprawy,ten pan popamięta sobie krzywdę wyrzadzona mi i mojej rodzinie,jak moja matka poszła do niego z prośba o widzenie ze mna to dał jej dopiero po miesiącu ,jak jej wcześniej odmawiał gdy pytała od kogo to zależy ,to powiedział ,ze od niego i w tej chwili mu się nie chce wyrażać zgody na widzenie ze mną

pytasz kim jest A.O.? przecież o niej piszemy jak o gwieździe! to dzięki niej zrobiono z nas szmaty, jej obiecał prokurator ,że ją potraktuje łagodnie jak zezna co zechce na innych a później i tak będzie na jego łasce i niełasce..nic bardziej mylnego!

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:

ZAPYTAJCIE STARYCH COLLI CO JESZCZE PRACUJĄ O AUTORYTET CŁA PRZEMYŚLA KIM BYŁ Z CZYM I O CO WALCZYŁ,DLACZEGO TAK SZYBKO,ODSZEEDŁ,-JEŚLI BĘDZIE MIAŁ OCHOTĘ OTYCH SPRAWACH POGADAĆ JEST TO JEDEN COLL KTÓRY BYŁ JEGO UCZNIEM ,A NADAL PRACUJE JEST TO KIER.ZMIANY PIOTR S.-PIOTREK MASZ TO COŚ W TYM FACHU-JESTEŚ JAKI JESTEŚ ALE ZAJEFAJNY GOŚĆ Z CIEBIE

MŁODSZY O PARENAŚCIE OD CIEBIE -

ZAWIESZONY COLL-

JESZCZE JEDNO TOBIE POWIEM OPALINSKIEJ OJCIEC PRZEWRACA SIĘ W GROBIE ZA TO CO JEGO KOCHANE DZIECKO ZROBIŁO-TO BYŁ PRAWDZIWY COLL Z KRWI I KOŚCI KIEROWNIK ZMIANY ,SZEF ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH,LUDZIE CO JĄ PRZYJELI DO PRACY MYŚLELI,KREW Z KRWI ZAJE FAJNA BABA I CO?PUDŁO- GUWNO MAŁE PASKUDNE[/quote

WOJTEK-WIEM ZE,WIDZISZ TO Z GÓRY-BO NA GÓRĘ ZAWSZE ZASŁUGIWAŁEŚ PRZEPRASZAM ZA TO CO ZROBIŁO TWOJE DZIECKO TY ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH OCZACH PRAWDZIWY COLL
MODLĘ SIĘ ZA CIEBIE BYŁEŚ AUTORYTETEM

CELNY CO ZNAŁ I PAMIĘTA-WYBACZ TAK WYGLĄDA ŻYCIE-JAK CIEBIE NIEMA PARENAŚCIE LAT

tak, byłem jego uczniem ale już nie pracuję, inni o to zadbali abym nie doczekał emerytury celnej, na granicę nie pójdę jak ci co honoru nie mieli i nie mają ajak chodzą po granicy to zapewne z kamerą w guziku aby przypochlebić się prokuratorowi

Back
Do góry