G
Guest
Gość
NA PRAWDĘ NIE BÓJCIE SIĘ JESTEM W TAKIM SAMYM POŁOŻENIU ,ALE PO PROSTU NIE BOJĘ SIE I NIE BAŁEM JAK MIE PRÓBOWAŁ SASTRASZYĆ PROKURATOR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
rany boskie co strach może zrobić z człowieka, może idz im jeszcze podziękować że cię zatrzymali!Anonymous napisał:CO NI JESZCZE WYMYSLA ..GENERALNIE CI PANOWIE Z CBŚ BYLI OK POINFORMOWALI NAS JAK LISTY PISAC ...JAKIE PIENIĄDZE DAĆ...ŻEBY MOZNA BYŁO COŚ KUPIĆ...ITP...JESTEM IM WDZIĘCZNA ...NAWET ICH SPOTYKAŁAM POCIESZALI,BYLI MILI
tywieśniaro w szkole nie uczono cię polskiego i listów pisać po polsku widać ,że debila zamkęliAnonymous napisał:CO NI JESZCZE WYMYSLA ..GENERALNIE CI PANOWIE Z CBŚ BYLI OK POINFORMOWALI NAS JAK LISTY PISAC ...JAKIE PIENIĄDZE DAĆ...ŻEBY MOZNA BYŁO COŚ KUPIĆ...ITP...JESTEM IM WDZIĘCZNA ...NAWET ICH SPOTYKAŁAM POCIESZALI,BYLI MILI
mi rok mija 12 lipca wiec zobaczmy co skurwiel napisze w akcie oskarzeniaAnonymous napisał:kiedy pierwsze rozprawy
to sa polskie sady i sprawiedliwość polska...jak nic ci nie są w stanie udowodnic to uniewinnić ...ale muszą się zastanawiać żeby nie uszczuplić dochodów skarbu państwa w domysle chodzi o odszkodowanie za niesłuszne aresztowanie...a tak być nie powinno...ale to sprawa "niezawisłości "polskich sądówAnonymous napisał:To kiedy się zacznie coś dziac jest bez znaczenia, ważne kiedy się skończy. Nie wiem czy cię pocieszę ale moja sprawa trwa już 7 lat!!!!!!!!! Co ty na to. Wszyscy się wycofali , a sprawa się toczy tylko dlatego że byłem aresztowany i nie wiadomo co z tym fantem zrobić