zamykani celnicy

• Thread starter Thread starter ela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
słuchajcie zatrzymani ,zaskarżyłem decyzje dyrektora do SĄDU ADMINISTRACYJNRGO po ustawowym terminie od dnia doreczenia jej w kryminale, po wyjściu z aresztu złożyłem pozew do sadu rejonowego do wydziału pracy i ubezpieczeń społecznych przeciwko dyrektorowi podważając powyższą decyzję i formę jej przekazania do aresztu nie biorąc który nie brał pod uwagę ,że może ktoś napisał zażalenie na areszt które moze być w jakmś terminie rozpatrzone pozytywnie,ten sąd napisał mi ,że nie jest władny do rozstrzygania sprawy i przekazje to do dyrektora ic narzucając nowy termin ,a dyrektor ma się wypowiedzieć.Kadry prowadzą postepowanie po trzymaiu poyższych dokumentów z sądu robią to dla picu tzn. nic nie robia bo nie chcą.po 30 dniach piszą mi ,ze dyrektor nie moze cofnac decyzji .ja wiem ,ze moze tylko mu i innym dyrektorom sie nie chce.piszę skarge do sadu administracyjnego podważaj,ac formę zwolnienia ,wnioskujac tymsamym o zawieszenie lub zwolnienie z 3 miesiecznym wypowiedzeniem ,opisująs szczegółowo postepowanie ,pseudozarzuty,brak kompetencji dyrektora i prokuratora który szczela w każdym piśmie kardynalne błędy,sąd adminstracyjny prosi o bardziej szczegółowe objasnienia,SŁUCHAJCIE WSZYSCY ZASTRASZENI DYREKTORSKIMI DECYZJAMI I PROKURATORAMI,SKŁADAJCIE POZWY DO SĄDÓW PRACY SAMI A.TEN NARZUCA NOWY TERMIN ,JEST JAKIŚ PRECEDENS W TYM WSZYSTKIM ,ŻE DYREKTOR MOZE COFNĄC DECYZJĘ LUB NAKAŻE MU TO SĄB NIE BÓJCIE SIE DOTYCZY TO PRZEDE WSZYSTKIM TYCH KTÓRZY W OSTATNIM OKRESIE ZOSTALI ZATRZYMANI NA PODST,POMÓWIEN CZEKAM NA WERDYK I BĘDE INFIRMOWAĆ

JEST OGÓLNE PARCIE ,ŻEBY CO PSOWSKIE WYPLENIĆ ,CHOĆ NASZA USTAWA JEST STARSZA OD PISU NIE ZMARNUJMY SZANSY ,TO NIE TRZEBA ADWOKATA Z W-WY ZA 15 TYŚ ,NIKOGO Z NAS NA TO NIE STAĆ ,A POZYCZEK NIE BEDZIEMY SPŁACAĆ DO KOŃCA ZYCIA ZACIAGNIĘTYCH NA TO KONTO

DODAJĘ OPISANA SYTUACJA MA MIEJCSE W IC PRZEMYŚL ,ZACHECAM DO SKŁADANIA KOLEJNYCH SKARG I POZWÓW W INNYCH POSZKODOWANYCH IZBACH

TAK ,JESZCZE LEPSZY JEST Z LUBLINA ,KTÓRY SPRZEDAŁ SWOJĄ KLIENTELĘ W PROKURATURZE PRZEMYSKIEJ I WZIĄŁ ŁADNA SUMKĘ,NIECH POCHWALA SIE CI KTÓRYM KAZAŁ SIĘ PRZYZNAĆ NAIWNIAKI

Anonymous napisał:
TAK ,JESZCZE LEPSZY JEST Z LUBLINA ,KTÓRY SPRZEDAŁ SWOJĄ KLIENTELĘ W PROKURATURZE PRZEMYSKIEJ I WZIĄŁ ŁADNA SUMKĘ,NIECH POCHWALA SIE CI KTÓRYM KAZAŁ SIĘ PRZYZNAĆ NAIWNIAKI

po co piszecie tutaj takie rzeczy? zawiść, nienawiść czy głupota?

KAŻDĄ DECYZJĘ DYREKTORA UC ZWALNIAJACĄ Z UC MOŻE COFNĄĆ TEN SAM DYREKTOR. MAM W RĘKU TAKĄ DECYZJĘ PRZYWRACAJACĄ MNIE DO SŁ€ŻBY. DOTYCZY ONA ZWOLNIENIA ZE SŁUZBY NA PODSTAWIE ODMOWY PRZYECIA PROPZYCJI PRACY W INNYEJ IC (ALOKACJA) ART.25 UST.1 PKT 9. MOWIENIE WIĘĆ O BRAKU MOŻLIWOŚCI COFNIĘCIA DECYZJI JEST KŁAMSTWEM. DOBRA ARGUMENTACJA JEST KLUCZEM. POMOWIENIE CZLI BRAK TWARDYCH DOWODÓW WINY JEST W/G MNIE TYM KLUCZEM

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:

po co piszecie tutaj takie rzeczy? zawiść, nienawiść czy głupota?
chyba tylko twoja ,własnie człowieku potwierdziłeś km jesteś

nie ,dotyczy aresztowanych i alokowanych ,przeciez jest ten sam artykuł ,tyko podpunktami sie różnią,jest jeszcze do tego podobno orzeczenie NSA

Złożyć skargę na adwokaciurę z Lublina do Rady Adwokackiej nie darować ku...owi.Tylko wszyscy razem. Te pieniądze mu w gardle staną a Lubelaki na pewno go odpowiednio potraktują :twisted:

WŁAŚNIE ,JEŻELI NIE MAMY PRAWOMOCNYCH WYROKÓW, JEDYNYM DOWODEM NASZEJ WINY JEST POMOWIENIE NIE POPARTE ŻADNYM INNYM DOWODEM MUSIMY BYĆ PRZYWROCENI

dlatego należy złozyc pozeww sądzie administracyjnym oni daja rzeczowa wykładnię,niech dyrektorzy ic się z braku swoich kompetencji tłumaczą ich tylko zaskarżyć potem mozna do trybunału stanu za to co robią z ludźmi

Anonymous napisał:

WSZYSCY WIEDZĄ O KIM MOWA-POCO MA SIĘ PRZYZNAWAĆ

zamykani celni

o nas już dawno zapomnieli - grunt, że jeden z panów zrobił sobie kampanię i utrzymał swoją grupe bmw - i wszystko pozamiatane

Back
Do góry