G
Guest
Gość
trochę za póżno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wystarczy poczytać to forum jak młodzi celni wypisuja na starych celnych,że komuchy,że układy itp. a pozatym bracia kaczyńscy chcieli wyeliminować z zycia publicznego ludzi którzy nabyli szlifów jeszcze w PRLGOŚĆ/// napisał:Proszę o chwile zastanowienia się nad tematem i wypowiedzenia się na tym forum- czy wiecie od kogo się zaczeło,DLACZEGO właśnie od tych osób? komu niepasowali,i dlaczego byli niewygodni STARZY COLE W MEDYCE -CZY KTOŚ MA TAKĄ WIEDZĘ????????????? ja się domyślam czekam na wypowiedzi ludzi dotkniętych tym co się stało
pozdrawiam
Anonymous napisał:wystarczy poczytać to forum jak młodzi celni wypisuja na starych celnych,że komuchy,że układy itp. a pozatym bracia kaczyńscy chcieli wyeliminować z zycia publicznego ludzi którzy nabyli szlifów jeszcze w PRLGOŚĆ/// napisał:Proszę o chwile zastanowienia się nad tematem i wypowiedzenia się na tym forum- czy wiecie od kogo się zaczeło,DLACZEGO właśnie od tych osób? komu niepasowali,i dlaczego byli niewygodni STARZY COLE W MEDYCE -CZY KTOŚ MA TAKĄ WIEDZĘ????????????? ja się domyślam czekam na wypowiedzi ludzi dotkniętych tym co się stało
pozdrawiam
moze to jest tak prozaiczna przyczyna, niewąt[pliwie duzą rolę odegrał w tej sprawie poseł K
już ktoś wspominał że jacyś dziennikarze zainteresowali się tą sprawą...czy coś więcej wiadomo na ten tematAnonymous napisał:Dlatego nie powinniśmy dalej siedzieć cicho tylko rozdmuchać naszą sprawę w mediach
napisz jeszcze raz..on.... napisał:Wczoraj napisałem parę słówek na temat Medyki, ale dziwnym trafem nie trafiły one na forum.......Pozdrowienia dla moderatora