zamykani celnicy

• Thread starter Thread starter ela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A "faja jedzie tylko trzeszczy " przemytnicy mówią że teraz to maja dobrze sama młodzież (2 miesiące pracy)łatwo zastraszyć i w ogóle.Może narażało by złożyć zawiadomienie do prokuratury o popełnieniu przestępstwa przez niektóre osoby i rozszczelnieniu granicy. A skarb państwa traci grube tysiące złotych.

LALA,LA

Anonymous napisał:
Daj znać wszystkim proszę
BYł BYM OSTROżNY Z TYM SPOTKANIEM DAJCIE ZNAć CO OTYM MYśLICIE HIENY CZYCHJA NA NASZE KROKI ..................................................JAK CHCECIE JA JESTEM OTWARTY NA ROZMOWę MAM DAć ODPOWIEć ODNOśNIE SPOTKANIA

Re: LALA,LA

NICHCIAł BYM ABY W NASZYM GRONIE ZNALAZł SIę PINEK ,ON MA ZAłATWIONE POPARCIE KOLEGI KTóREMU W PEWNYM CZASIE DAł WIARę,żE WYNIESIE GO NA WYSOKI STOłEK NICH SIę TEGO TRZYMA WYJDZIE NA TYM JAK DOTYCHCZAS ?CO KOLEGA ZAPOMNIAł KTO MU ZROBIł KAMPANIę WYBORCZą,I ZA JAKIE BRUDNE PIENIąDZE ,A TAK MIAłO BYć PIęKNI ,PO AMERYKAńSKU

najlepiej to dalej siedzcie po cichu i czekajcie na gwiazdkę z nieba, gorzej niż teraz juz być nie może więc nie wiem na co liczycie. Na przeprosiny od J.A??? i na to że naraz wszytko cudownie zniknie i będzie dzień dzecka?

Anonymous napisał:
jeszcze zobaczymy własnie nie powinniśmy siedzieć cicho ludzie opowidzcie otym co się dzieje w Przemyślu komuś zzewnątrz to wam powie że jesteśmy idiotami tak się dać zastraszyć CO TO ZA DOWODY WYMUSZONE POD GROŻBĄ ARESZTU WYDOBYWCZEGO?

AKTUALNOŚCI
13 listopada 2007 - 16:30

Rzeszów > Afera gruntowa: przesłuchano 7 osób
Siedmiu nowych świadków przesłuchała Prokuratura Okręgowa w Rzeszowie, która bada legalność metod CBA w tzw. aferze gruntowej.

Śledztwo trwa już od dwóch miesięcy, ale – jak ujawniła niedawno Rzeczpospolita – na dobre ruszyło dopiero po zwycięstwie Platformy Obywatelskiej w wyborach parlamentarnych.

Wcześniej – pisała „Rz”, przesłuchano tylko... jednego świadka.
====================
A jak to wygląda z celnymi???

Po staremu -niema weny do obrony, nadzieja w nowym SZEFIE resortu sprawiedliwości ,jak będzie miał czas to to wyjaśni,dlaczego nagle tylu "STARYCH" COLI, z miasta gdzie zył ,KANDYDOWAŁ koega radnego W.W dostało szpica ,komu przestali być wygodni I posłuszni,czego się obawiali od byłej "W"PSI
POLECAM WIĘKSZĄ UWAGĘ SKONCENTROWAĆ NA TE ZAGADNIENIA,DLA OSÓB KTÓRE CHCĄ ZAJĄĆ SIĘ TEMATEM

Back
Do góry