zamykani celnicy

• Thread starter Thread starter ela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Re: Zatrzymania celników.

jestem za tym aby prokuratorów wsadzić na 3 miesiące wyśpiewją wszystko co wiedzą i niewiedząpo co dowody?

nie zgadzan się żeby podał się en mądry prokurator, jak wiedział jak nas zamknac to niech tak samo szybko kończy pisanie papierów do sadu ,powtarzam moja rozmowa z nim trwała 5 minut, trudno mazwać to rozmową,a pinka to powinno powiesić się na suchej gałęzi szmaciaża,dlaczego za naczelnika nie biorą się przeciez są na niego obciążajace zezania?????????????????????????????????

Starzy pracownicy muszą odejść. To oni są hańbą SC. To oni zbudowali obraz celnika łapownika. Czas na młodych. Mam nadzieję że oni coś zmienią, bo są uczciwi!!!!!!!!!!!

do niktos-Jest takie powiedzenie : nie dyskutuj z idiotą ,bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem . Jak ulał pasuje do ciebie!!

niktos napisał:
Starzy pracownicy muszą odejść. To oni są hańbą SC. To oni zbudowali obraz celnika łapownika. Czas na młodych. Mam nadzieję że oni coś zmienią, bo są uczciwi!!!!!!!!!!!
ja znam inna opinię słyszy sie jak to młodzi celni z wypchanymi portfelami szpanuja na stacjach benzynowych i muszą się odkuć bo za przyjecie do cła słono zapłacili, nie maja zadnych oporów .... i gdzie ta uczciwo

Ci ostatni czterej sie nie przyznali i nie opowiadali pierdół na innych ,prokurator złozył wnioski o areszt tymczasowy ,ale sąd je odrzucił.Dwaj z WZP przyznali sie do jakichś pierdół i nie było wniosku o areszt.
Kto cos wie o Apaczu niech napisze.

nie wolno nam się spotykać bo prokurator może wykorzystać to przeciw nami zrobić z nas następną grupę zorganizowaną która mataczy nie pisz więc takich rzeczy(chyba że to pisze prokurator).
Poza tym jaka linia obrony ? jak ktoś robił co do niego należało a tak się złożyło że znalazł się w zmianie z kimś kto go pomówił by wyjść z pierdla i choć trochę normalnie żyć to zobaczymy co powie na konfrontacji.

Anonymous napisał:
zgadzam si ę j/w młody nie podskakuj ,bo nawalił ci ktoś głupot do głowy kuchciński może czy kaczyński?

Mój drogi, prawda czasem jest trudna do przełknięcia ale jest prawdą.
P.S. Co ciebie tak zdenerwowało w tej wypowiedzi? Spójrz na staż pracy zatrzymywanych. Poza tym , młody może odpowiedzieć "stary nie podskakuj". Takie wypowiedzi " nie podskakuj" to sobie kieruj do swojej żony czy męża lub swoich dzieci. Naucz najpierw ich szacunku do starszych.

niktos napisał:

Bardzo dobrze że młodzi mają jeszcze jakieś ideały i złudzenia. Szkoda że nie zdają sobie sprawy że dobre wykonywanie obowiązków celnika rodzi zagrożenie pomówienia ze strony przemytników, a to jest najlepszy sposób żeby pozbyć się takiego celnego z przejścia. I wtedy pozostaje tylko poczucie krzywdy, złość na cały świat i osamotnienie. I takie reakcje jak u "naszego" młodego.

zgadzam się jw, młody winiósł ideały z domu a w cle musi zderzyc sie z prawdziwym życiem .ok młody rób to co robisz zobaczymy ile razy przemytnicy porysuja ci auto, napisza na ciebie parę paszkwili do abw, lub abś,zobaczysz ,że cię mama nie pozna

Back
Do góry