wściekły na SSC-JK
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Niech to q....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a co się dzieje z osobami które wygrały?
Parę osób przed Sądem Pracy w Olsztynie, Gdańsku
Pamiętajcie, że WSA też na początku nie uważały aktu mianowania z 223 SC za decyzję administracyjną. Wszystko zmieniło się po wyroku SN.
Obawiam się, że teraz WSA niejako z automatu będzie orzekał na naszą niekorzyść - już sztab Nieogolonego będzie o to zabiegał powołując się właśnie na te świeże rozstrzygnięcia WSA.
Pier.... Idę teraz na sete do pierwszej lepszej gospody
Dzięki za pociechę Jak już mam walnąć sete, to niech będzie dwieSpoko, Wściekły, już miałem do czynienia z wyrokami WSA oddalającymi skargi (w sprawach podatkowych pewniej firmy) aż tu nagle sąd zaczął uchylać decyzję przy takim samym stanie faktycznym, Różnica była tylko jedna - skład sądu.
Oczywiście, że są zname takie przypadki,dlatego warto aby juz przed WSA wystapiła nasza Kancelaria może jednak Wysoki Sąd uzna w końcu oczywista oczywistośc że przed wejsciem w zycie nie oznacza na pewno w dniu wejścia w życie oraz,że mianowanie równie wielu awansowało co zdegeadowało. Może trzeba zmodyfikować skargę albo wysłac dodatkową argumentację.Spoko, Wściekły, już miałem do czynienia z wyrokami WSA oddalającymi skargi (w sprawach podatkowych pewniej firmy) aż tu nagle sąd zaczął uchylać decyzję przy takim samym stanie faktycznym, Różnica była tylko jedna - skład sądu.