biały_miś
Użytkownik
Sądzę, że w pozwie należy dopisać o "nie logiczności" sformułowania bezpośrednio. To jest jedyna nowalijka w nowej interpretacji nieogolonegoreszta pozostaje bez zmian.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem - ja już byłem w WSA ale wtedy sąd uznał się za niewaściwy ... teraz po wyroku NSA ... mam gotowy pozew w kompie ... i dlatego czekam na te bzdury NIEOGOLONEGO - drukuję, dołączam pismo SSC o zastosowaniu się do wyroku i zastosowaniu kryterium punkowego i wysyłam do WSA za pośrednictwem DIC - to wszystko.
Dlatego moja propozycja jest taka, aby SSC troszeczkę jednak przestraszył się tych kosztów i zastanowił powtórnie nad tym co robi wysyłając każdego do sądu(taki przekaz był od DIC, że jak ktoś chce zostać oficerem musi walczyć do końca w sądzie)
Skoro tak, każdy może udzielić pełnomocnictwa r.prawnemu bądź adwokatowi, który wystawi na Was rachunek, który po wygranej sąd powinien na wniosek zasądzić na koszt Skarbu Państwa.
rachunek na ssc niech kiedys pokryje koszty blednej decyzji
Ooo , to kolega jest aktywny na forum ? byłem przekonany , że ścigasz szefa ))celnicy beda scigac ssc jk...nie zapomnimy takiego szefa!!!
Do pobrania decyzja SSC utrzymująca w mocy co do określenia korpusu "przed dniem wejścia w życie"
http://zz.celnicy.pl/tekst-555.html
zamieszczam z prośbą o przesyłanie wszelkich uwag i spostrzeżeń na mojego maila slawomir.siwy@celnicy.pl, które obalą ratio legis przywoływane przez SSC. Ciekawe uwagi przekażemy do Kancelarii celem ew. wykorzystania we wzorze skargi. Pilne, bo wzór skargi będzie gotowy do 24 lutego.