Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
CaT
Nie zmiania się, że od dyspozytora korpus aspirantów....
co najmniej podkomisarzem, jeżeli uzbiera poniżej 18 pkt
CAT, na aspiranta trza na razie tylko 13 pkt
tzn. jeżeli masz insp (4), starsz.dysp(2), wyższe kierunkowe(4), i za staż co najmniej 3 pkt, to masz szanse (do następnej zmiany)
celgos mam czym tylko nie mam ZA CO !!! uderz w stół a .............Zanim zaczniesz coś sugerować dwa razy pomyśl ( jeżeli masz czym), zapi...lałem parę lat na pierwszy awans, dlatego że nie pozwalałem po sobie wsiadać na konia. Dlatego uwłaszczajcie się bo ja to mam już we d.... mówiąc po wojskowemu.
celgos mam czym tylko nie mam ZA CO !!! uderz w stół a .............
to szybko ten awans TRAFIŁEŚ inni czekają po dwie cyferki w stażu np:10 lat itd ..................................
masz wszystko w d .............. i tu kolejne skojarzenie
wsiadać na konia ciekawy gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wszystko się zgadza , co napisałeś tylko mam takiego farta , że pracuję z kolegami , co są w d....... Nie z własnej winy i nie jest nam do i przewrotnego myślenia !!! To irytuje jak !kolego łukaszu.
nie dziwię się, że młodym ludziom (takim jak ty, bo twój nick zawiera chyba datę urodzenia) obce jest powiedzenie "wsiadać po kimś na konia"- w "twoich czasach" nie było już raczej używane. Dziwię się jednak, gdy nie uwzględniają w swoich "kalkulacjach", iż miarą "doświadczenia" nie tyle jest posiadanie, ile jakim się jest człowiekiem! Niestety, wielu z nas "tłumaczy" to przewrotnie, ogłupiając pozostałych pozornie identycznym- nie co się ma (w głowie?!), lecz kim (oficerem?!) się jest!
jeżeli ktoś stwierdza publicznie- "mam wszystko w d ..."- to znaczy, że jest zupełnie odwrotnie!