Termin 15go jest niezmienny, gdyż pikieta musi być przed drugim czytaniem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
22.10 to chyba tylko turystycznie.Jezeli nie mozesz 15, to trudno,nikt nie zyczy Ci straty rodziny,ale musimy tam byc przed kolejnym posiedzeniem Sejmu.Przede wszystkim to termin 22.10.2016, a nie 15 przynajmniej ja nie mogę, a jeśli pojadę to mogę stracić rodzinę. Ponadto wydaje mi się, że tydzień na załatwienie wszystkiego to mało prawdopodobne.
Po co ten sarkazm, po co ten przytyk
Sławku to może być ostatni zryw. Nie wymówki o oddolnych protestach. W to nikt nie uwierzy. Cały zarząd i regionalni przedstawiciele powinni wziąć to na klatę. W kadrach już 15 październik na czerwono
tez tak wazam, raz ze to nie tylko nasza sprawa a dwa, musi byc nas duzo, bardzo duzoKtoś już o tym pisał - zaproszenie pracowników skarbówki to świetny pomysł.
A jeżeli jedyny termin to 15.10 to trudno może jednak rodzina mi wybaczy.
na głównej zamieściłem informację o pikiecie.
Uważam, że wszystko wciąż jest możliwe. Przypomnę, że pikieta w 2009 roku, tak jak obecnie tuż przed ii czytaniem ustawy o sc, spowodowała wycofanie się decydentów z ucywilnienia.
Do zobaczenia w warszawie pod kprm, sejmem i siedzibą pis.
To bdb, że jest równolegle mała pikieta na 1000 osób.15 pikietuja rowniez przeciwnicy TIIP i CETA
https://m.facebook.com/events/1006681562787910