Wielka pikieta f.c. i pracowników SC i ich rodzin w Wwie

Po co to pytanie? Pomysł ma 2 godziny a Ty pytasz ile ludzi chce jechać. Rusz 4 litery i organizuj się i innych a nie pytaj ile ludzi chce? Pochwal się lepiej jutro ile ludzi jedzie od Ciebie!
pomysł ma 2h, wyjazd za 2 dni... to ile autokarów i na ile osób trzeba załatwić? I czego się ciskasz? nikt z granicy nie pojedzie, powtórzę: NIKT! (no moż jeden czy 2 działaczy i that's it...)

Celnicy i ich Rodziny z Opolszczyzny również pojadą. Jestem przekonany zresztą, że z całej Polski. Moja Rodzina liczy 4 osoby i wszyscy jedziemy, już wiedzą i już nie mogą się doczekać :)
Proponuję datę 15 października - SOBOTA, tuż przed planowanym II czytaniem.

PIKIETA w 2009 roku także odbyła się przed II czytaniem uoSC i spowodowała wycofanie się z ucywilnienia.

Celnicy i ich Rodziny z Opolszczyzny również pojadą. Jestem przekonany zresztą, że z całej Polski. Moja Rodzina liczy 4 osoby i wszyscy jedziemy, już wiedzą i już nie mogą się doczekać :)

PIKIETA w 2009 roku także odbyła się przed II czytaniem uoSC i spowodowała wycofanie się z ucywilnienia.

Sławku zacznijmy nagłaśniać w mediach. Ostrzeżmy mieszkańców Warszawy o możliwych utrudnieniach w ruchu.

NIE CHCE ŻADNYCH pieniędzy od Związku. Wszystko co robimy to nasza wartość dodana, inwestycja. Biorę auto, żonę i trójkę dzieci i lecimy autem prywatnym na warszawę na wycieczkę. przy okazji po wszystkim zwiedzanie Warszawy =)

W woli przypomnienia. Najbliższe
28. Posiedzenie Sejmu RP w dniach 19, 20, 21 października 2016 r.
potem

3, 4 listopada 2016 r.
16, 17, 18 listopada 2016 r.
30 listopada, 1, 2 grudnia 2016 r.
grudzień 13, 14, 15, 16 grudnia 2016 r.

Celnicy i ich Rodziny (...)

Jestem na TAK. Kto może zabiera rodziny, znajomych. Zastanawiam się czy nie być jednak w mundurach!!! jak pomnożymy 5 tyś z ostatniego protestu x 3 (po 2 członków z rodziny) robi się 15 tyś. Warszawa zabiera na protest max os. jesteśmy na miejscu więc nam łatwiej! Nagłośnić w mediach , portalach społecznościowych ...

Pamiętajmy o oprawie muzycznej: trąbki, piszczałki, gwizdki i transparentach i flagach !!!!!!!! Niech to zabierze... KAŻDY!!!!!!!!!!! Będzie się działo!!! Pokażmy im, co to duma z munduru!!!!!!!!!!!!! Serce rośnie...pzdr:cool:

Nie mogę się doczekać, moje dzieci , rodzice, teściowie również !!!!

Oczywiście, że jadę, zastanawiam się tylko skąd wziąć trąbę jerychońską (od takiego hałasu może jakiś zakuty łeb zrozumiałby, że KAS rozpieprzy budżet na lata i wszyscy za to zapłacą).

Jestem na TAK. Kto może zabiera rodziny, znajomych. Zastanawiam się czy nie być jednak w mundurach!!! jak pomnożymy 5 tyś z ostatniego protestu x 3 (po 2 członków z rodziny) robi się 15 tyś. Warszawa zabiera na protest max os. jesteśmy na miejscu więc nam łatwiej! Nagłośnić w mediach , portalach społecznościowych ...
Oczywiście, że funkcjonariusze w umundurowaniu!

To się może udać pod warunkiem!

Oczywiście, że funkcjonariusze w umundurowaniu!

To się może udać pod warunkiem! Że tym razem protest nas wszystkich nie będzie kolejnym działaniem z tzw. inicjatywy oddolnej. Tym razem nasz Związek, jego Zarząd i ty Sławku musicie stanąć na czele protestu i w naszym imieniu Go firmować. To jest warunek zwycięstwa. Może inne ZZ dołączą, ale musi być na czele protestu tym razem sam " kapitan " który zorganizuje , będzie firmował i poprowadzi całą akcję. Nie ma innego rozsądnego rozwiązania. KAS-BEZ NAS. Niech Bóg będzie z nami!

Przede wszystkim to termin 22.10.2016, a nie 15 przynajmniej ja nie mogę, a jeśli pojadę to mogę stracić rodzinę. Ponadto wydaje mi się, że tydzień na załatwienie wszystkiego to mało prawdopodobne.

Back
Do góry