WIADOMOŚĆ Z NEGOCJACJI WTOREK 29 Styczeń

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
PODPISANO POROZUMIENIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PODWYŻKI BĘDĄ O 1500 ZŁ DLA TYCH CO CAŁY CZAS PRACOWALI I 150 ZL DLA TYCH CO ZWOLNIENIACH SĄ.
TO NIE JEST SMIESZNE

to jest żenujące

czyli naczelnicy i dyrektorzy, a doły znowu nic? przecież to grozi wojn domową, usunąć ten post

Co tu usuwać przecież widać że to taki żarcik kogoś kto dawno nie wytrzeźwiał....

jesli to żart to bardzo głupi, i nich chociaż ukorzy się i przeprosi

Z bardzo pewnego źródła powiem WAM tak :

W trakcie negocjacji ( piątkowych ) 12 godzinnych było uzgodnione z rzadem 800 brutto, kwota ta była jednak uzależniona od tego czy wszyscy ministrowie wyrażą na to zgodę.
Niestety nie wyrazili.
Rząd nie chciał też dać swoich gwarancji na piśmie, gwarancji odnośnie mnożnika i emerytur.

Od wczorajszego wieczora w MF zapadała decyzja, każdy ten kto przyjdzie do pracy i nie weźmie UŻ może być przeniesiony na granicę ( w/g prawa nawet do 6-mcy) !!!

Jeżeli dzisiaj ZZ nie dogadają się ..... L4 !!!!!

J E S T U G O D A !!!!
NIE ZNAM JESZCZE SZCZEGÓŁÓW ALE WIEM Z PEWNYCH ŹRÓDEŁ ŻE SIE DOGADALI. TERAZ COS DRUKUJA I GŁOŚNO ROZMAWIAJĄ ALE W PRZYJACIELSKIM TONIE

Anonymous napisał:
J E S T U G O D A !!!!
NIE ZNAM JESZCZE SZCZEGÓŁÓW ALE WIEM Z PEWNYCH ŹRÓDEŁ ŻE SIE DOGADALI. TERAZ COS DRUKUJA I GŁOŚNO ROZMAWIAJĄ ALE W PRZYJACIELSKIM TONIE

A ty co masz tam informatora pod stołem?

mam takie pytanie: nie wiecie gdzie są lepsze warunki do wypoczynku w Muszynie czy Władysławowie?
Związki zawodowe powinny zażądać lepszych ośrodkó wypczynkowych i dopłat do wczasów za granicą. Nie mówie o jakieś Dominikanie czy Kubie ale ta Grecja, Hiszpania czy Wlochy to minimum.

Anonymous napisał:
mam takie pytanie: nie wiecie gdzie są lepsze warunki do wypoczynku w Muszynie czy Władysławowie?
Związki zawodowe powinny zażądać lepszych ośrodkó wypczynkowych i dopłat do wczasów za granicą. Nie mówie o jakieś Dominikanie czy Kubie ale ta Grecja, Hiszpania czy Wlochy to minimum.

Nie wiem co palisz ale odstaw to :wink:

Anonymous napisał:

a wczasy pod gruszą za 300 pln - nie łaska hehe

ZATRZYMALI SIWEGO !!! PODOBNO BYL ZAMIESZANY W AFRER GRUNTOWĄ !!! ROZMOWY ZERWANO
A FOLTA OKAZALA SIE ŹRÓDŁEM PRZECIEKU

.

Co wy wypisujecie na tym forum. Dominik wczoraj w Chełmie zapewnił, że nie ma powrotu do KAS-u, w sprawie podziału tych 500 złotych, to powiedział, że pomysłów jest tyle ile celników ( miał racje) pozostawił decyzje o podziale pieniedzy nam, czyli celnikom. On sie nie będzie wtrącał. Ale jak widać z informacji z MF, juz zaczynamy się kłócić i nie możemy się dogadać miedzy sobą. Niestety to standard SC, ech, szkoda.

Back
Do góry