G
Guest
Gość
czekmy na bezposrednia widomosc od siwego.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Anonymous napisał:Anonymous napisał:Anonymous napisał:TO NIE JEST SMIESZNEAnonymous napisał:PODPISANO POROZUMIENIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PODWYŻKI BĘDĄ O 1500 ZŁ DLA TYCH CO CAŁY CZAS PRACOWALI I 150 ZL DLA TYCH CO ZWOLNIENIACH SĄ.
to jest żenujące
czyli naczelnicy i dyrektorzy, a doły znowu nic? przecież to grozi wojn domową, usunąć ten post
Co tu usuwać przecież widać że to taki żarcik kogoś kto dawno nie wytrzeźwiał....
Anonymous napisał:J E S T U G O D A !!!!
NIE ZNAM JESZCZE SZCZEGÓŁÓW ALE WIEM Z PEWNYCH ŹRÓDEŁ ŻE SIE DOGADALI. TERAZ COS DRUKUJA I GŁOŚNO ROZMAWIAJĄ ALE W PRZYJACIELSKIM TONIE
Dziennie?Anonymous napisał:no dali na nam po 1500 euro
na godzineAnonymous napisał:Dziennie?Anonymous napisał:no dali na nam po 1500 euro
Anonymous napisał:mam takie pytanie: nie wiecie gdzie są lepsze warunki do wypoczynku w Muszynie czy Władysławowie?
Związki zawodowe powinny zażądać lepszych ośrodkó wypczynkowych i dopłat do wczasów za granicą. Nie mówie o jakieś Dominikanie czy Kubie ale ta Grecja, Hiszpania czy Wlochy to minimum.
Bo BMW to duża firma? :wink:Anonymous napisał:na godzineAnonymous napisał:Dziennie?Anonymous napisał:no dali na nam po 1500 euro
Anonymous napisał:mam takie pytanie: nie wiecie gdzie są lepsze warunki do wypoczynku w Muszynie czy Władysławowie?
Związki zawodowe powinny zażądać lepszych ośrodkó wypczynkowych i dopłat do wczasów za granicą. Nie mówie o jakieś Dominikanie czy Kubie ale ta Grecja, Hiszpania czy Wlochy to minimum.