G
Guest
Gość
Czy to forum ma jakiegoś admina??? Wprowadzić OBOWIĄZEK logowania!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:ZATRZYMALI SIWEGO !!! PODOBNO BYL ZAMIESZANY W AFRER GRUNTOWĄ !!! ROZMOWY ZERWANO
A FOLTA OKAZALA SIE ŹRÓDŁEM PRZECIEKU
Anonymous napisał:ZATRZYMALI SIWEGO !!! PODOBNO BYL ZAMIESZANY W AFRER GRUNTOWĄ !!! ROZMOWY ZERWANO
A FOLTA OKAZALA SIE ŹRÓDŁEM PRZECIEKU
POPIERAM, sami osłabiamy sie później w negocjacjach, a do tego podłączaja się jakie buraki3Miasto napisał:moim zdaniem-bez względu na wyniki rozmów-powinniśmy wszyscy wystąpić ze ZZ i założyć nowe.Nie wiem czy jedne czy dwa ale w obecnej sytuacji tyle związków to jakaś paranoja.Sami nie możemy się dogadać a co dopiero rozmawiać z rządem.Trochę to jest dziecinne.Nawet na tym forum już się kłócimy.Ale jeszcze trochę wytrzymajmy.Obyśmy tylko w przyszłości tego nie zaprzepaścili.
Dorohuski napisał:Co wy wypisujecie na tym forum. Dominik wczoraj w Chełmie zapewnił, że nie ma powrotu do KAS-u, w sprawie podziału tych 500 złotych, to powiedział, że pomysłów jest tyle ile celników ( miał racje) pozostawił decyzje o podziale pieniedzy nam, czyli celnikom. On sie nie będzie wtrącał. Ale jak widać z informacji z MF, juz zaczynamy się kłócić i nie możemy się dogadać miedzy sobą. Niestety to standard SC, ech, szkoda.