WIADOMOŚĆ Z NEGOCJACJI WTOREK 29 Styczeń

slawomir.siwy
Mod

Wysłany: Wto Sty 29, 2008 10:31 am Temat postu:
Opis:

--------------------------------------------------------------------------------

Wybrano wspólną reprezentację wszystkich ZZ - 10 osób oraz dodatkowo 5-7 osób jako przedstawiciele załóg, granic. Otrzymałem ten zaszczyt i jestem w reprezentacji tych 5-7 osób.
Z tym, że ww. 10 osób stanowi Zespół Negocjacyjny a te 5-7 obserwatorów bez prawa głosu.

Zaczynamy negocjacje. Nie będę niestety informował na bieżąco. Napiszę jak poszło zaraz po negocjacjach.

Powrót do góry

To są jaja Sławek powinien mieć główny głos

Dostałem smsa że przez jakiś czas będzie embargo na newsy z MF aby nie potęgować plotek domysłów i dezinformacji. Mam obiecane że w przypadku jakichkolwiek oficjalnych wiadomości otrzymam je pierwszy.
Nasi w MF wiedzą że tutaj przekazuje Wam wiadomości prosili aby trzymać za nich kciuki.
godz 11:34

Czekamy na info od kol. o nicku INFO i nie pierdolić bzdur!!!

Jak nie macie pojecia ile skarbowka zarabia to sie zamknijcie. Skarbowka bez protestow wynegocjowala sobie podwyzki na 2008 rok, ktore teraz chcecie sobie przywlaszczyc.

Anonymous napisał:
Jak nie macie pojecia ile skarbowka zarabia to sie zamknijcie. Skarbowka bez protestow wynegocjowala sobie podwyzki na 2008 rok, ktore teraz chcecie sobie przywlaszczyc.
Nie pierdziel glupot. Mam tesciowa i zone w skarbowce i nic nie dostali

jeżeli nas wykiwają to składam żądanie zwolnienia ze służby i tak powinni zrobić wszyscy, w końcu nie na SC swiat sie kończy,
ale jak już złożę żądanie to nie kiwne palcem nawet przez trzy miesiące jak mnie będą trzymać maksymalny dopuszczalny prawem czas - nic nie zrobię,
i co mi zrobią - wyrzucą mnie ???
jeżeli zrobi tak duzo osób to dopiero nasrają w gacie

Anonymous napisał:

Idź się pożal tem kto Ci te pieniądze obiecał a nie tu pyszczysz ... a wogóle to zamkneli Ci Twoje forum?

Anonymous napisał:
spokojnie, spokojnie niepotrzebne są nam teraz animozje. Na razie nie jedziemy jeszcze na jednym wózku , ale nigdy nie wiadomo co się wydarzy. (ale nie mogę się powstrzymać - a jak niby skarbowcy chcieliby protestować - PIT-ów nie przyjmiecie, to wam pocztą wyślą i nikt za was ich nie zrobi :D , a wogóle to nie macie swojego forum)

W piątek zazdorścili akcji licząc że nas rozpierdoli sg albo wojsko czy inna sekta. A jak widmo zdobycia celu blisko to zaczyna się sraczka.
Wszędzie parszywców nei brakuje - pomyślcie tylko co by było gdyby (tfu) pisuary dalej rządziły i ustawa o KAS została wprowadzona :shock:

Anonymous napisał:
jeżeli nas wykiwają to składam żądanie zwolnienia ze służby i tak powinni zrobić wszyscy, w końcu nie na SC swiat sie kończy

Zwolnienia tak, ale grupowe :!:
Jednego dnia kierownik oddziału zbiera wypowiedzenia od 90% załogi i wraz z innymi kierownikami wręcza dyrektorowi. Sam premier powiedział, że nie da się nas zastąpić innymi służbami.

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
PODPISANO POROZUMIENIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PODWYŻKI BĘDĄ O 1500 ZŁ DLA TYCH CO CAŁY CZAS PRACOWALI I 150 ZL DLA TYCH CO ZWOLNIENIACH SĄ.
TO NIE JEST SMIESZNE

to jest żenujące

czyli naczelnicy i dyrektorzy, a doły znowu nic? przecież to grozi wojn domową, usunąć ten post

Co tu usuwać przecież widać że to taki żarcik kogoś kto dawno nie wytrzeźwiał....

Back
Do góry