WIADOMOŚĆ Z NEGOCJACJI WTOREK 29 Styczeń

ZAŁATIĆ JESZCZE JEDNĄ SPRAWĘ :!:

SŁAWEK SIWY CELNY

INICJAŁY - SSC

CZYTAJ - SZEF SŁUŻBY CELNEJ

SŁAWEK SIWY - SZEFEM SŁUŻBY CELNEJ

być może moje relacje są chaotyczne za co przepraszam ale pisze wszystko na gorąco zdając relacje z sms lub telefonów które otrzymuje od koleżanek i kolegów będących na negocjacjach w MF Smile
- to niech się z Tobą połączy i nie odkłada słuchawki!

info

Dostałem smsa że przez jakiś czas będzie embargo na newsy z MF aby nie potęgować plotek domysłów i dezinformacji. Mam obiecane że w przypadku jakichkolwiek oficjalnych wiadomości otrzymam je pierwszy.
Nasi w MF wiedzą że tutaj przekazuje Wam wiadomości prosili aby trzymać za nich kciuki.
godz 11:34

skarbowcy sie od was odpierdola jak beda miec gwarancjie ze nie zabraliscie im podwyzek.
widze ze wy solidarnosc odbieracie inaczej

Tusk nic o podwyżkach dla skarbowców nie mówił w BP :shock: do protestu też ch*** sie dołożyliście. Ale żeby nie było że Wam się nie należą - tylko to celnicy zbierają po dupe naokoło przez ostatnie dni.
Nie głupio przynajmniej trochę??

Anonymous napisał:
skarbowcy sie od was odpierdola jak beda miec gwarancjie ze nie zabraliscie im podwyzek.
widze ze wy solidarnosc odbieracie inaczej
Ku rozwadze
Kto widział skarbowca zarabiającego mniej niż celnik
z tego co się orientuję zarabiają ok 20% więcej od nas

Dokładnie tak jest , spójrz na mojego nicka , ja pracuję z nimi i wiem , że pracują na innych zasadach i za inne pieniądze. To jest chora sytuacja.

PODPISANO POROZUMIENIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PODWYŻKI BĘDĄ O 1500 ZŁ DLA TYCH CO CAŁY CZAS PRACOWALI I 150 ZL DLA TYCH CO ZWOLNIENIACH SĄ.

Anonymous napisał:
PODPISANO POROZUMIENIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PODWYŻKI BĘDĄ O 1500 ZŁ DLA TYCH CO CAŁY CZAS PRACOWALI I 150 ZL DLA TYCH CO ZWOLNIENIACH SĄ.
Moderatora proszę o usuwanie takich wpisów.

Back
Do góry