WIADOMOŚĆ Z NEGOCJACJI WTOREK 29 Styczeń

ten temat to jakies gówno!!!!...wyszedł własnie gość i powiedział że raczej nie bedzie blokady bo rozmowy w środku idą w bardzo dobrym kierunku!...jest uśmiechnięty także czuje że damy radę!

Z DOROHUSKA napisał:
DAJCIE ZNAC SIWEMU I FOŁCIE, ZE ZDANIE SKARBOWCÓW DLA NAS SIE NIE LICZY, WIĘC NIECH ICH ODSUNĄ OD ROZMÓW, BO JAK NIE DTO SAMI SIE WKU...Y I ICH K..A SIŁĄ ZA WSIARZ WYCIĄGNIEMY...!

brawo, prawdziwie i po męsku :!:

Nie ma póki co się denerwować.Myślę, że Siwy wie co ma robić.Teraz spokojnie kawkę wypić,z dzieckiem na spacer albo pobawić:)

spokojnie , skarbowcy musza być , bo rząd znowu powie , że nie było wszystkich i rozmowy nie są wiążące. Ale faktycznie to dać im w czapę , niech siedzą cicho :D

Anonymous napisał:
Z DOROHUSKA napisał:
DAJCIE ZNAC SIWEMU I FOŁCIE, ZE ZDANIE SKARBOWCÓW DLA NAS SIE NIE LICZY, WIĘC NIECH ICH ODSUNĄ OD ROZMÓW, BO JAK NIE DTO SAMI SIE WKU...Y I ICH K..A SIŁĄ ZA WSIARZ WYCIĄGNIEMY...!

brawo, prawdziwie i po męsku :!:
PRZEPRASZAM , ale po kobiecemu!!!!!!! jestem "celinką". Pozdrawiam

NEWS

Wiadomość z MF
Zwiąkowcy osiąneli porozumienie między sobą. Wszystko już jest na dobrej drodze. Koleżnki i koledzy którzy są w MF proszą o spokój. Mają optymistyczne nastroje. Za chwile negocjacje.
godz: 11:20

być może moje relacje są chaotyczne za co przepraszam ale pisze wszystko na gorąco zdając relacje z sms lub telefonów które otrzymuje od koleżanek i kolegów będących na negocjacjach w MF :)

Skarbowcy nie wtrącać się do naszych spraw!!!!!!

PROBLEM DOTYCZY CELNIKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie potraficie pomóc to nie przeszkadzajcie

Anonymous napisał:
Skarbowcy nie wtrącać się do naszych spraw!!!!!!

PROBLEM DOTYCZY CELNIKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie potraficie pomóc to nie przeszkadzajcie

Wyluzuj!! Ok? Może mleka się napij .... to Ci przejdzie :/

Back
Do góry