Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Perspektywa wartościowania już powoduje gorącą atmosferę w naszym środowisku. Zastanawiam sie jak to będzie po wartościowaniu? Pewnie nas podzieli jeszcze bardziej, ku zadowoleniu przełożonych i MF, bo będziemy jeszcze słabsi jako grupa zawodowa.
Zacheusz ! Jak nie masz wiedzy o pensjach cywili i ich stanowiskch to nie pisz głupot. Policz jeszcze nam staż w resorcie finansów . Na ogół od 15 do 30-40 lat. Pytania ?
nie chcę generalizować, ale w moim uc cywile to w większości były uks i bez związku z wartościowaniem - to intelektualni impotenci, którzy nie powinni w ogóle pracować, nawet w ... Służbie celnej. W życie spotykałem różne przykłady kretyństwa, ale to jest debilizm w najczystszej postaci. Jednym słowem banda nierobów i złodziei, nauczonym "dobrym" uksiarskim zwyczajem wracać z kontroli sklepu społem z reklamówką wódki i kiełbasy. Ludzi, którym oczy świecą się tylko w jednym przypadku - przy rozliczaniu delegacji. I piszcie sobie co chcecie, ale to cała prawda o tym dziadostwie.
No niestety IT i OG zostali poświęceni na podstawę piramidy.
Ale obecnie zajmują stanowiska "ekspert służby celnej" a nie "ekspert resortu skarbowości" (tak dla wiadomości cło nie zawsze było "pod" Ministerstwem Finansów)Zacheusz ! Jak nie masz wiedzy o pensjach cywili i ich stanowiskch to nie pisz głupot. Policz jeszcze nam staż w resorcie finansów . Na ogół od 15 do 30-40 lat. Pytania ?
Nie chcę generalizować, ale w moim uc cywile to w większości były uks i bez związku z wartościowaniem - to intelektualni impotenci, którzy nie powinni w ogóle pracować, nawet w ... Służbie Celnej. W życie spotykałem różne przykłady kretyństwa, ale to jest debilizm w najczystszej postaci. Jednym słowem banda nierobów i złodziei, nauczonym "dobrym" uksiarskim zwyczajem wracać z kontroli sklepu społem z reklamówką wódki i kiełbasy. Ludzi, którym oczy świecą się tylko w jednym przypadku - przy rozliczaniu delegacji. I piszcie sobie co chcecie, ale to cała prawda o tym dziadostwie.