uchodźcy na granicy

bezczelnie to ty chcesz tu wpuścić nie wiadomo kogo aby potem działo się u nas to co np. teraz w Austrii, do tego się nie odniesiesz? Twoi kochani „imigranci” dopuszczaja się najcięższych zbrodni… po co oni nam tu?

Chciałam uniknąć właśnie takich idiotycznych pyskówek. Wiedziałam, ze ludzie potrafią być bezczelni….
Ludzie nie są bezczelni, tylko adekwatnie odpowiadają pyskatym cwaniakom, którzy w czasach niepewnych siedzieli cicho na d.... - odpowiedniku ich twarzy !!!

Dzisiaj wzmożony ruch na granicy, wciąż latają śmigłowce.

Ludzie nie są bezczelni, tylko adekwatnie odpowiadają pyskatym cwaniakom, którzy w czasach niepewnych siedzieli cicho na d.... - odpowiedniku ich twarzy !!!
Jeśli pyskówki na forum uważasz za szczyt odwagi, to gratuluje Ci tej odwagi. No chyba, ze pochwalisz się czym, w tych niepewnych czasach, się wyróżniłaś ?

Jeśli pyskówki na forum uważasz za szczyt odwagi, to gratuluje Ci tej odwagi. No chyba, ze pochwalisz się czym, w tych niepewnych czasach, się wyróżniłaś ?
niczym, ale nie zauważyłam abyś w czasach gdy ważyły się nasze podwyżki 3 lata temu coś istotnego zaproponowała.

A ty czym. Może przyjmiesz do domu na swój koszt z dwudziestu nielegalnych emigrantów?

@ANIA12345 wykaż się odwagą i przyjmij tylu uchodźców ilu zdołasz pomieścić w domu. Nie wymagaj od innych aby ryzykowali własnym życiem zanim sama tego nie uczynisz. Ja jestem przeciwny przyjmowaniu uchodźców i popieram wprowadzenie stanu wyjątkowego.

Back
Do góry